Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Ελληνοτουρκικά: Οργίασαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο – Απόλυτη σιωπή από το ΝΑΤΟ!

Κώστας Παπαδόπουλος
Ελληνοτουρκικά: Οργίασαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο – Απόλυτη σιωπή από το ΝΑΤΟ!

Ελληνοτουρκικά: Απίστευτες προκλήσεις από τους Τούρκους στο Αιγαίο την ώρα της συνεδρίασης της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ στην Αθήνα.

Ελληνοτουρκικά: Για ακόμα μία φορά το αληθινό της πρόσωπο έδειξε η Τουρκία, που δεν βάζει κανένα απολύτως όριο στον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, είδαμε να γίνεται μία αλλαγή όσον αφορά τη συνεδρίαση της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, η οποία αντί να γίνει στην Ιταλία, τελικώς πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα.

Την ώρα εκείνη μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, τουρκικά αεροσκάφη έκαναν πάνω-κάτω το Αιγαίο, παραβιάζοντας τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Οι παραβιάσεις της Τουρκίας στον ελληνικό εναέριο χώρο!

Ωστόσο, αυτό δεν είδαμε να σχολιάζεται καθόλου, αφού στις παρεμβάσεις τους τόσο ο ΥΕΘΑ , όσο και ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν έκαναν καμία νύξη για τα όσα απαράδεκτα έκαναν οι Τούρκοι.

Φυσικά κανένας από τους συμμάχους, δεν είχαν διάθεση να ακούσουν το παραμικρό για τις προκλήσεις της Τουρκίας.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Τούρκος Αρχηγός, όχι μόνο δεν έκανε κανένα σχόλιο αλλά έθεσε και θέματα στη σύνοδο της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ.

Δημοφιλη Αρθρα