ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Τούρκικος εφιάλτης! Ελληνικά F-35 με AARGM-ER θάνατος των S-400

Οι Αμερικανοί προσφέρουν τη νέα παραλλαγή του AARGM και στους πελάτες που θα αγοράσουν F-35 (σ.σ. και η Ελλάδα;) από τα μέσα της επόμενης δεκαετίας.

Ελληνοτουρκικά: Ένα εξελιγμενο βλήμα anti radar με μεγάλη εμβέλεια γίνονται ο εφιάλτης της Άγκυρας.
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ελληνοτουρκικά: Ένα εξελιγμένο βλήμα anti radar με μεγάλη εμβέλεια γίνεται ο εφιάλτης της Άγκυρας.

Το τερμανίζουν οι Αμερικάνοι και προσφέρουν στα F-35 έναν νέο υπερηχητικό πύραυλο με εκτεταμένο εύρος, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και μεγαλύτερη «επιβίωση» στο πεδίο της μάχης.

Τούρκοι: Πόσο χαρούμενοι ήμασταν στην τελετή παράδοσης των F-35 – Περασμένα μεγαλεία

Μάλιστα οι Αμερικανοί προσφέρουν τη νέα παραλλαγή του AARGM και στους πελάτες που θα αγοράσουν F-35 (σ.σ. και η Ελλάδα;) από τα μέσα της επόμενης δεκαετίας.

Ο πύραυλος AARGM είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και της ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας με κύριο στόχο τους S-400 και S-300 SAM που βρίσκονται εγκατεστημένοι στο Καλίνιγκραντ.

Ο υπάρχων πύραυλος AARGM λέγεται ότι έχει εμβέλεια άνω των 60 ναυτικών μιλίων.

Η τεχνολογία του νέου AARGM-ER θα του παρέχει την δυνατότητα να συγχωνεύει τις πληροφορίες που παρέχονται από ποικιλία αισθητήρων.

Rafale: Δώδεκα γαλλικά μαχητικά στην Τανάγρα το 2021 – Τα πρώτα δύο έρχονται Μάρτιο

Οι τροποποιήσεις του AARGM-ER δημιούργησαν έναν υπερηχητικό πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς συμβατό τόσο με αεροσκάφη 4ης γενιάς, όσο και με αεροσκάφη 5ης γενιάς.

Προς το παρόν, τα περισσότερα από τα συστήματα αέρος-εδάφους μεγάλης εμβέλειας που χρησιμοποιούνται από το ΝΑΤΟ είναι υποηχητικά.

Η γερμανική Πολεμική Αεροπορία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τους AARGM στα Tornado.

Exit mobile version