ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Τσακώθηκε ο πιλότος του αεροσκάφους του Δένδια με τον Τούρκο ελεγκτή

Ελληνοτουρκικά:  Δυο φορές μπλόκαραν οι τουρκικές αρχές εναέριας κυκλοφορίας την πτήση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert. Οι Τούρκοι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, κατά την επιστροφή του ελληνικού αεροσκάφους στην Αθήνα από τη Βαγδάτη, επικαλούμενοι τεχνικό πρόβλημα, το άφησαν για περισσότερο από 20 λεπτά να κάνει κύκλους πάνω από τα σύνορα της...
Ελληνοτουρκικά: Τσακώθηκε ο πιλότος του αεροσκάφους του Δένδια με τον Τούρκο ελεγκτή

Ελληνοτουρκικά:  Δυο φορές μπλόκαραν οι τουρκικές αρχές εναέριας κυκλοφορίας την πτήση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.

Οι Τούρκοι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, κατά την επιστροφή του ελληνικού αεροσκάφους στην Αθήνα από τη Βαγδάτη, επικαλούμενοι τεχνικό πρόβλημα, το άφησαν για περισσότερο από 20 λεπτά να κάνει κύκλους πάνω από τα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ.

Τη δεύτερη φορά που ξανά ειδοποίησαν τον κυβερνήτη του αεροσκάφους ο Έλληνας πιλότος διαπληκτίστηκε με τον Τούρκο ελεγκτή μέσω της συχνότητας επικοινωνίας.

Η εκδοχή των Τούρκων για το επεισόδιο με το αεροπλάνο που μετέφερε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, το οποίο υποχρεώθηκε σε κύκλους για 20 λεπτά ήταν πως επρόκειτο για… γραφειοκρατικό το λάθος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Τσακώθηκε ο πιλότος του αεροσκάφους του Δένδια με τον Τούρκο ελεγκτή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.