ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Αυτούς τους δρόμους πρέπει να αποφύγετε

Οι δρόμοι που θα κλείσουν στην Αθήνα κατά την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.
Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Αυτούς τους δρόμους πρέπει να αποφύγετε

Η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου… σηκώνει στο πόδι την πρωτεύουσα. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι δρόμοι που θα κλείσουν.

Για… χάρη του τούρκου προέδρου θα απασχοληθούν επιστρατευτούν 3.500 αστυνομικοί, παρά το γεγονός ότι δεν αναμένεται να παραμείνει στην χώρα μας για πάνω από έξι ώρες.

Επιπλέονενώ θα υπάρχει επιτήρηση από ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και drone, τα οποία θα δίνουν ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων που θα στηθεί στην ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό πλάνο τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την άφιξη του Τούρκου Προέδρου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι παρατεταγμένες κατά μήκος των κεντρικών οδικών αξόνων της πρωτεύουσας, από όπου θα περάσει η αυτοκινητοπομπή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Επιπλέον ελεύθεροι σκοπευτές θα είναι ακροβολισμένοι σε ψηλά κτίρια της Αθήνας στη διάρκεια της επίσκεψης.

Επιπλέον σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου αναμένεται να τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους όπως η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, η Βασιλίσσης Όλγας, η Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου και η Λεωφόρος Κηφισίας.

Τέλος σε επιφυλακή θα είναι η και η Αντιτρομοκρατική, ενώ αυξημένη θα είναι η φύλαξη τουρκικών «στόχων», όπως η τουρκική πρεσβεία.

  • Η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα πραγματοποιηθεί μία ημέρα μετά την επέτειο του θανάτου του Αλέξανδρού Γρηγορόπουλου, για την οποία επίσης θα εφαρμοστούν αυξημένα μέτρα ασφακλείας.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.