ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ερντογάν: Σκληρή επίθεση στη Eurovision – «Παράξενοι χαρακτήρες δούρειοι ίπποι κοινωνικής διαφθοράς»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τη Eurovision και τα όσα σύμφωνα με τον ίδιο πρεσβεύει.
Ερντογάν: Σκληρή επίθεση στη Eurovision – «Παράξενοι χαρακτήρες δούρειοι ίπποι κοινωνικής διαφθοράς»

Πολύ καυστικός και επιθετικός προς τη Eurovision ήταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας για «παράξενους χαρακτήρες που είναι δούρειοι ίπποι κοινωνικής διαφθοράς».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα μεταφέρει για τον ΣΚΑΪ, ο Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος πρόεδρος έκανε συζήτηση για την υπογεννητικότητα στην Τουρκία.

Ενώ παράλληλα έριξε την ευθύνη σε κάποιες πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίες προτάσσουν ένα άφυλο είδος ως πρότυπο στους νέους και τους επηρεάζουν.

Έτσι πήγε η συζήτηση στη Eurovision, με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις που θα συζητηθούν, βρίσκοντας αρκετούς οπαδούς του, ως υποστηρικτικές.

Ερντογάν: «Δε βλέπεις φυσιολογικό άνθρωπο στη Eurovision»

«Ένας από τους τομείς όπου η παγκόσμια επιβολή είναι πιο εμφανής είναι οι πολιτικές εξαφάνισης του φύλου. Γίναμε μάρτυρες για άλλη μια φορά σε πόσο  τραγικό σημείο  έχει φτάσει αυτή η κατάσταση στον κόσμο, στον διαγωνισμό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Είναι σαφές ότι οι παράξενοι χαρακτήρες που παρουσιάζονται στους νέους ως πρότυπα υπό τη μάσκα της ελευθερίας είναι οι ‘δούρειοι ίπποι’ της κοινωνικής διαφθοράς», είπε στην αρχή ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχει γίνει σχεδόν αδύνατο σε τέτοιες διεθνείς εκδηλώσεις να συναντήσεις έναν κανονικό άνθρωπο από άποψη ντυσίματος, στάσης και δηλώσεων. Είναι πλέον αποδεκτό από όλους ότι αυτή είναι μια συνειδητή πολιτική. Καταλαβαίνουμε πόσο καλή απόφαση λάβαμε κρατώντας την Τουρκία μακριά από αυτό το αίσχος τα τελευταία 12 χρόνια. Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε στην ίδια γραμμή».

Πηγή: Geostratigika.gr 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Σκληρή επίθεση στη Eurovision – «Παράξενοι χαρακτήρες δούρειοι ίπποι κοινωνικής διαφθοράς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.