ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

F-35: Απίστευτο! Δεν ξεκινά η φουλ παραγωγή τους – Θα καθυστερήσουν να φτιαχτούν

F-35: Απίστευτο! Θα καθυστερήσουν να φτιαχτούν και άλλο τα στελθ μαχητικά εξαιτίας μη δυνατότητας να γίνουν τα απαραίτητα τεστ προσομοίωσης. Τα τεστ προσομοίωσης των F-35 είχαν προγραμματιστεί για το 2017 όμως επαναπροσδιορίστηκαν για τον Δεκέμβριο του 2020, μία ημερομηνία που σύμφωνα με το shephardmedia.com θα χρειαστεί να αλλάξει πάλι. 28η Οκτωβρίου: Αλβανικό ατόπημα – Ευχήθηκαν...

F-35: Απίστευτο! Θα καθυστερήσουν να φτιαχτούν και άλλο τα στελθ μαχητικά εξαιτίας μη δυνατότητας να γίνου τα απαραίτητα τεστ προσομοίωσης.
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

F-35: Απίστευτο! Θα καθυστερήσουν να φτιαχτούν και άλλο τα στελθ μαχητικά εξαιτίας μη δυνατότητας να γίνουν τα απαραίτητα τεστ προσομοίωσης.

Τα τεστ προσομοίωσης των F-35 είχαν προγραμματιστεί για το 2017 όμως επαναπροσδιορίστηκαν για τον Δεκέμβριο του 2020, μία ημερομηνία που σύμφωνα με το shephardmedia.com θα χρειαστεί να αλλάξει πάλι.

28η Οκτωβρίου: Αλβανικό ατόπημα – Ευχήθηκαν στην Τουρκία όχι όμως στην Ελλάδα

Η παραγωγή σε πλήρη γραμμή των F-35, τα οποία περιμένει και η Ελλάδα, αναμένεται να καθυστερήσει και άλλο μετά την τελευταία εξέλιξη.

Η παραγωγή των F-35 θα συνεχιστεί σε μικρή κλίμακα «σύμφωνα με την έγκριση και την πίστωση του Κογκρέσου», δήλωσε η Τζέσικα Μάξγουελ, εκπρόσωπος της Έλεν Λορντ, υφυπουργού Άμυνας των ΗΠΑ.

Exit mobile version