ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι δίνουν μία Fremm και δύο La Fayette για να πάρουν την δουλειά

Φρεγάτες: Βελτιώνουν συνεχώς την πρότασή τους οι Γάλλοι ώστε να είναι η γαλλική πρόταση που θα προκριθεί από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Φρεγάτες: Βελτιώνουν συνεχώς την πρότασή τους οι Γάλλοι ώστε να είναι η γαλλική πρόταση που θα προκριθεί από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Φρεγάτες: Βελτιώνουν συνεχώς την πρότασή τους οι Γάλλοι ώστε να είναι η γαλλική πρόταση που θα προκριθεί από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για τις νέες φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με τον Κώστα Σαρικά και το newpost.gr, η πρόταση της Naval Group για τέσσερις καινούργιες φρεγάτες Belhara έναντι 3,5 δις χωρίς τον οπλισμό αποτιμάται ως ιδιαίτερα δελεαστική από τους Έλληνες επιτελείς.

Εάν η ενδιάμεση λύση ικανοποιήσει την Αθήνα και το Πολεμικό Ναυτικό η Γαλλική πρόταση έχει πολλές ελπίδες να προχωρήσει.

Με συνολικό κόστος να αγγίζει τα 5 δις όπως ανέφεραν ανώτατες πηγές στο newpost.gr, οι Γάλλοι μπορούν να κάνουν τελικά την υπέρβαση και να παραχωρήσουν στο ΠΝ ως ενδιάμεση λύση έστω μία φρεγάτα Fremm μαζί με μία ή δύο αναβαθμισμένες La Fayette.

Έως τώρα το Παρίσι δηλώνει ότι οι Fremm είναι πολύτιμες για τις ανάγκες του Γαλλικού ναυτικού.

Exit mobile version