ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι

Οι Γάλλοι διαπίστωσαν στην Ερυθρά Θάλασσα πως τα γαλλικά πληρώματα είναι αδύνατο να μειωθούν.
Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι αναφορικά με τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων.

Τον τελευταίο καιρό, λόγω έλλειψης πληρωμάτων παγκοσμίως, έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την μείωση του αριθμού των πληρωμάτων στα πολεμικά πλοία.

Μάλιστα οι Βρετανοί σχεδιάζουν να λειτουργήσουν τις Type 32 με 50 άτομα προσωπικό.

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι

Εκτος από λόγους οικονομίας, καθώς λιγότερο πλήρωμα σημαίνει και λιγότερα έξοδα, το κύριο επιχείρημα αυτών που είναι υπέρ της μείωσης, αφορά στην εξέλιξη της τεχνολογίας, η οποία μπορεί να αντικαταστήσει αρκετές από τις δουλειές του πληρώματος.

Όμως, οι Γάλλοι διαπίστωσαν στην Ερυθρά Θαλασσα πως τα γαλλικά πληρώματα είναι αδύνατο να μειωθούν, καθώς η συνεχείς επιφυλακή λόγω των drone και των πυραύλων των Χούθι, εξαντλεί τα πληρώματα και μειώνει την αποτελεσματικότητά τους.

Έτσι πλέον οι Γάλλοι σκέφτονται την αύξηση κατά 20% των πληρωμάτων στις γαλλικές FREMM, ώστε να φτάσουν τα 140 άτομα.

Διαβάστε περισσότερα για την άμυνα στο geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.