ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI

Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI.
Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI

Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια τουρκικα drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI και τι λένε οι Κινέζοι.

«Η Κίνα συνεχίζει να παρακολουθεί την τουρκική αμυντική βιομηχανία. Η εφημερίδα Ordu στην Κίνα περιέγραψε την κοινή δοκιμαστική επιχείρηση τουρκικών μη επανδρωμένων εναέριων και θαλάσσιων οχημάτων τον Οκτώβριο ως την “πρώτη στον κόσμο”. Η είδηση ​​περιείχε εντυπωσιακές δηλώσεις», σημειώνει η μεγαλύτερη τουρκική εφημερίδα, Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα τουρκικό Bayraktar διαβίβασε πληροφορίες στην ομάδα των τουρκικών θαλάσσιων drone που αποτελούνταν από 8 Albatros İDA και στη συνέχεια, ένα από αυτά βύθισε το πλοίο-στόχο.

Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI

Φυσικά όλα τα παραπάνω θα έπρεπε να απασχολούν και την Ελλάδα, η οποία έχει «κόκκινες» περιοχές με την Τουρκία, και οι οποίες περιοχές οριοθετήθηκαν επιμελώς και από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Παρά την επίθεση αγάπης η Τουρκία δεν δέχεται παρουσία της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο, με τα όσα προβλήματα να κρύβονται κάτω από το… χαλί στο όνομα της ελληνοτουρκικής φιλίας.

Δεν ήταν λίγα και τα ελληνικά ρεπορτάζ πάντως που αμφισβητούν τις δυνατότητες αντιμετώπισης θαλασσίων drone από τα ραντάρ Sea Fire των ελληνικών FDI.

Πηγή geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.