ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Η Τουρκία κάνει MAT με το KAAN και η ελληνική Πολεμική Αεροπορία πρέπει να προβληματιστεί

Οι Τούρκοι έψαχναν τρόπους να αντιμετωπίσουν τους ελληνικούς Meteor και ένας από αυτούς είναι το KAAN.
Η Τουρκία κάνει MAT με το KAAN και η ελληνική Πολεμική Αεροπορία πρέπει να προβληματιστεί

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία κάνουν MAT με το KAAN και γιατί πρέπει να βάλουν σε σοβαρές σκέψεις την ελληνική Πολεμική Αεροπορία – Τι θα μπορεί να έχει το ΚΑΑΝ.

Η συνέχεια στα geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Τουρκία κάνει MAT με το KAAN και η ελληνική Πολεμική Αεροπορία πρέπει να προβληματιστεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.