ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Μ-346: Οι μικροί Ισραηλινοί δολοφόνοι που εκπαιδεύουν τους Έλληνες πιλότους και οι σκέψεις να πάρει η Αθήνα και άλλους στην έκδοση Fighter Attack

Ο λόγος για τα ιταλικά εκπαιδευτικά M-346 τα οποία περισσότερο μοιάζουν με «μαχητικά και μάλιστα τελευταίας γενιάς και όχι σε εκπαιδευτικά».

Μ-346: Οι μικροί Ισραηλινοί δολοφόνοι που εκπαιδεύουν τους Έλληνες πιλότους και οι σκέψεις να πάρει η Αθήνα και άλλους στην έκδοση Fighter Attack
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μ-346: Οι μικροί Ισραηλινοί δολοφόνοι της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που εκπαιδεύουν τους Έλληνες πιλότους και οι σκέψεις να πάρει η Αθήνα και άλλα αεροσκάφη στην έκδοση Fighter Attack.

Ο λόγος για τα ιταλικά εκπαιδευτικά M-346 τα οποία περισσότερο μοιάζουν με «μαχητικά και μάλιστα τελευταίας γενιάς και όχι σε εκπαιδευτικά», σημειώνει το onalert.gr.

Τα M-346 μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να αντιμετωπίσουν ακόμα και μαχητικά όπως τα F-16 ή τα Mirage 2000-5 ειδικά σε κλειστές αερομαχίες, όπου η ευελιξία και ο ισχυρός κινητήρας δίνουν πλεονέκτημα στην εναέρια μάχη όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στο Οnalert.gr έμπειροι εκπαιδευτές», αναφέρεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με ένα «προχωρημένο» σενάριο, θα μπορούσε η Αθήνα να προχωρήσει στ ην απόκτηση αριθμού αεροσκαφών τύπου M-346 στην έκδοση «Fighter Attack» τα οποία να χρησιμοποιούνται και ως «ελαφρά μαχητικά για μια σειρά από αποστολές μεταξύ των οποίων και η κατάρριψη εχθρικών drones».

Διαβάστε επίσης:

Μεταναστευτικό: Τι σημαίνει για την Ελλάδα η συμφωνία της Ε.Ε. με την Αίγυπτο – Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Αυτό είναι που ενοχλεί περισσότερο τους Τούρκους από τα όσα γίνονται στην Αλεξανδρούπολη

Exit mobile version