ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

O Μακρόν έταξε Mirage στην Ουκρανία αλλά η Γαλλία μπορεί να στείλει μόνο έξι – Εννοούσε και τα ελληνικά;

Η Γαλλία έχει 26 Mirage 2000-5 εκ των οποίων τα τέσσερα εδρεύουν μόνιμα στο Τζιμπουτί, τέσσερα αναπτύχθηκαν στην Λιθουανία και δύο στη Σουηδία.
O Μακρόν έταξε Mirage στην Ουκρανία αλλά η Γαλλία μπορεί να στείλει μόνο έξι – Εννοούσε και τα ελληνικά;

Ο Γάλλος πρόεδρος, Μανουέλ Μακρόν, έταξε… την αποστολή γαλλικών Mirage στην Ουκρανία, ομως εδώ υπάρχει ένα… προβληματάκι. Η Γαλλία δεν μπορεί να στείλει παραπάνω από έξι Mirage 2000-5 στο Κίεβο, καθώς δεν έχει μεγάλο αριθμό μαχητικών, τα οποία μετά βίας συνολικά φτάνουν τα 200.

Η Ουκρανία θέλει 120 μαχητικά F-16 και Μirage για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους Ρώσους, όμως οι Γάλλοι δεν μπορούν να δώσουν μεγάλο αριθμό Mirage.

Mάλιστα…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Μακρόν έταξε Mirage στην Ουκρανία αλλά η Γαλλία μπορεί να στείλει μόνο έξι – Εννοούσε και τα ελληνικά;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.