×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Oruc Reis: Όρθωσε πλωτό «τείχος» το Πολεμικό Ναυτικό στο Καστελόριζο


Διονύσης Αντωνέλλος

Oruc Reis: Όρθωσε πλωτό «τείχος» το Πολεμικό Ναυτικό στο Καστελόριζο


Oruc Reis: «Πλωτό τείχος» όρθωσε το πρωί της Τρίτης το Πολεμικό Ναυτικό μπροστά από την  Μεγίστη, την ώρα που περνούσε το τουρκικό ερευνητικό, σύμφωνα με τον Kώστα Σαρικά.

Το Πολεμικό Ναυτικό προστάτευσε το Καστελόριζο παρατάσσοντας πολεμικά πλοία και εμποδίζοντας τους Τούρκους ενώ από ξηρά και αέρα έντονη ήταν η παρουσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό δήλωσε δυναμικά το παρόν την Τριτη, κατά την παρουσία του τουρκικού ερευνητικού, Oruc Reis, ανοιχτά του Καστελόριζου.

Το τουρκικό ερευνητικό έσπασε το φράγμα των 10 μιλίων από το ελληνικό νησί.

 

Πολυάσχολη ήταν η μέρα σήμερα και πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος όπου ελληνικά και τουρκικά ραντάρ μετρήθηκαν στους αιθέρες.

Ένα ελληνικό ΕΜΠ-145 AEW & C (757) που αναχώρησε από την Ελευσίνα, πραγματοποίησε αποστολή επιτήρησης δυτικά του νησιού της Καρπάθου νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε ξανά στην Ελευσίνα γύρω στις 09:45 CEST.

Bayraktar: Σηκώνουν τουρκικά drone οι Ουκρανοί; – Έξαλλοι οι Ρώσοι

Το ίδιο πρωί παρόμοια αποστολή πραγματοποιήθηκε και από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία, όταν ένα Boeing E-7T (13-004) πέταξε πάνω από το Νταλαμάν στις ακτές του Αιγαίου.

Εν τω μεταξύ, το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis συνεχίζει τις έρευνές του με άλλα τουρκικά πλοία κοντά στο Καστελόριζο.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras