ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Oruc Reis: Σε επιφυλακή οι ελληνικές δυνάμεις για το Καστελόριζο

Oruc Reis: Σε επιφυλακή παραμένουν οι ελληνικές δυνάμεις στην περιοχή του συμπλέγματος του Καστελόριζου, παρά την αποχώρηση του τουρκικού ερευνητικού Oruc Reis, το οποίο έφυγε το βράδυ του Σαββάτου από την περιοχή. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζουν πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μη μπορώντας να δεχτεί την ήττα, θα επιχειρήσει προβοκατόρικη ενέργεια, για να αλλάξει...

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Oruc Reis: Σε επιφυλακή παραμένουν οι ελληνικές δυνάμεις στην περιοχή του συμπλέγματος του Καστελόριζου, παρά την αποχώρηση του τουρκικού ερευνητικού Oruc Reis, το οποίο έφυγε το βράδυ του Σαββάτου από την περιοχή.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζουν πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μη μπορώντας να δεχτεί την ήττα, θα επιχειρήσει προβοκατόρικη ενέργεια, για να αλλάξει τις σε βάρος του ισορροπίες, τόσο στο πεδίο, όσο και στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Οι Τούρκοι χρήστες του διαδικτύου ήδη από το βράδυ του Σαββάτου, όταν διαφαίνονταν η αλλαγή της πορείας του Oruc Reis, από την περιοχή της παράνομης τουρκικής NAVTEX νότια του Καστελόριζου προς το λιμάνι της Αττάλειας, είχαν αρχίσει την… γκρίνια.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζητούσαν την άμεση επιστροφή του τουρκικού ερευνητικού ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές περί προδοσίας της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Εδώ κολλάει η παροιμία «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς».

Exit mobile version