ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Πολεμικό Ναυτικό: Βγήκαν στόλος και υποβρύχια στο Αιγαίο και την Α. Μεσόγειο – Μήνυμα στην Άγκυρα

Πολεμικό Ναυτικό: Σε επιφυλακή ο ελληνικός Στόλος σε κάθε γωνιά του Αιγαίου - Πάλι στο Αρχιπέλαγος στο πλαίσιο επιχειρησιακής εκπαίδευσης.

Πολεμικό Ναυτικό: Σε επιφυλακή ο ελληνικός Στόλος σε κάθε γωνιά του Αιγαίου - Πάλι στο Αρχιπέλαγος στο πλαίσιο επιχειρησιακής εκπαίδευσης.
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πολεμικό Ναυτικό: Σε επιφυλακή ο ελληνικός Στόλος σε κάθε γωνιά του Αιγαίου – Πάλι στο Αρχιπέλαγος στο πλαίσιο επιχειρησιακής εκπαίδευσης.

Φρεγάτες, Ταχέα Σκάφη Κατευθυνόμενων Βλημάτων, Κανονιοφόροι, Σκάφη εφοδιασμού και φυσικά η αιχμή του δόρατος του Στόλου τα «αόρατα» υποβρύχια έχουν ήδη αναπτυχθεί, γράφει ο Κώστας Σαρικάς για το newpost.gr.

Φρεγάτες: Οι ίδιοι οι Αμερικανοί βγάζουν καραβοφάναρα τις LCS που θέλουμε να πάρουμε

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο έγκυρος δημοσιογράφος, κάποια από τα σενάρια εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν γύρω από την Κρήτη ενώ για μια ακόμη φορά η Πολεμική Αεροπορία θα συνδράμει με συμμετοχή μαχητικών.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες τις οποίες έχει στη διάθεσή του το Επιτελείο αναφέρουν ότι σε αντίθεση με τον Ελληνικό Στόλο ήδη η κόπωση αλλά και ο Covid-19 χτυπά ανελέητα τους γείτονες.

Τα Τουρκικά πλοία φαίνεται ότι έχουν διαταγές να μην δένουν καν στους ναυστάθμους λόγω της πανδημίας.

Ελληνοτουρκικά: Η SKYDWELLER προτείνει πολεμικό ψευδο-δορυφόρο στην Ελλάδα – Αλλάζουν τα πάντα

Το Αρχηγείο Στόλου και ο Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ήδη έχουν προχωρήσει σε σχεδιασμό μεγάλης διάρκειας, ο οποίος περιλαμβάνει την επιφυλακή των Μονάδων αλλά ταυτόχρονα τόσο τη διενέργεια ασκήσεων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Exit mobile version