ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ψυχρολουσία για την Τουρκία: «Καμία τύχη επιβίωσης τα τουρκικά F-16 σε ενδεχόμενη μάχη με τα ελληνικά Rafale!»

Ο αντιπτέραρχος Γεωργούσης έκαναν σύγκριση των μαχητικών αεροσκαφών Ελλάδας-Τουρκίας και εξήγησε γιατί η χώρα μας υπερέχει κατά κράτος με τα Rafale.
Ψυχρολουσία για την Τουρκία: «Καμία τύχη επιβίωσης τα τουρκικά F-16 σε ενδεχόμενη μάχη με τα ελληνικά Rafale!»

Ο αντιπτέραρχος ε.α., Ευάγγελος Γεωργούσης, σε παρουσία του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», ανέλυσες τις δυνατότητες των μαχητικών αεροσκαφών Ελλάδας και Τουρκίας και εξήγησε οτι η πολεμική αεροπορία της χώρας μας υπερέχει ξεκάθαρα. Η σύγκριση των Rafale, F-16, Eurofighter και KAAN.

Γι αυτό ακριβώς οι Τούρκοι το τελευταίο διάστημα κάνουν σαν… τρελοί ώστε να αποκτήσουν και «Eurofighter» προκειμένου να ισορροπήσουν κάπως την κατάσταση στον ουρανό του Αιγαίου.

Η συνέχεια στα geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψυχρολουσία για την Τουρκία: «Καμία τύχη επιβίωσης τα τουρκικά F-16 σε ενδεχόμενη μάχη με τα ελληνικά Rafale!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.