ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Rafale: Σοκ για τους Τούρκους, ο «αθόρυβος θάνατος» που δεν αφήνει ελπίδες στα τουρκικά F16

Πλήρης επίγνωση της κατάστασης στο πεδίο μάχης ημέρα και νύχτα.
Rafale: Σοκ για τους Τούρκους, ο «αθόρυβος θάνατος» που δεν αφήνει ελπίδες στα τουρκικά F16

Rafale: Η αθόρυβη λειτουργία των γαλλικών μαχητικών που δεν αφήνει ελπίδες στα τουρκικά F16 – Ο «αθόρυβος θάνατος», η αναγνώριση και η οπτική αναχαίτιση.

Πρόκειται για τα σκοπευτικά συστήματα των κασκών Scorpion των Rafale αλλά και τον ψηφιακών οθονών των γαλλικών μαχητικών που σαρώνουν συνεχώς τον χώρο ανά 0,25 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Σοκ για τους Τούρκους, ο «αθόρυβος θάνατος» που δεν αφήνει ελπίδες στα τουρκικά F16», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.