ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

S-300: Η Άγκυρα δημοσίευσε δορυφορικές φωτογραφίες των ελληνικών αντιπυραυλικών συστημάτων

S-300: Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν δοκιμές του ρωσικού συστήματος αεράμυνας που αγοράστηκε από την ελληνοκυπριακή διοίκηση. Η ελληνοκυπριακή διοίκηση της Νότιας Κύπρου (GASC) προμήθευσε το ρωσικό πυραυλικό σύστημα άμυνας μετά τη συμφωνία της με τη Ρωσική Ομοσπονδία το 1997, αναφέρουν οι Τούρκοι. Η Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ένα νέο τεστ βολής των S-300 σε...

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

S-300: Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν δοκιμές του ρωσικού συστήματος αεράμυνας που αγοράστηκε από την ελληνοκυπριακή διοίκηση.

Η ελληνοκυπριακή διοίκηση της Νότιας Κύπρου (GASC) προμήθευσε το ρωσικό πυραυλικό σύστημα άμυνας μετά τη συμφωνία της με τη Ρωσική Ομοσπονδία το 1997, αναφέρουν οι Τούρκοι.

Η Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ένα νέο τεστ βολής των S-300 σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναφέρει το τουρκικό savunmaSanayiST.com, το οποίο δημοσιεύει και δορυφορικές φωτογραφίες.

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει τα συστήματα ραντάρ των S-300 και έχει εκσυγχρονίσει το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα.

Την ίδια ώρα, θέμα έχει γίνει στην Τουρκία η δοκιμαστική βολή των πυραύλων.

Eλληνοτουρκικά: Φόβοι για θερμό επεισόδιο – Θρίλερ στο Καστελόριζο

Πρόκειται, λένε οι Τούρκοι για την δεύτερη βολή σε 22 χρόνια.

Exit mobile version