ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Συνάντηση ανάμεσα σε Ερντογάν και Έλον Μασκ – Τι του ζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος!

Ο Ερντογάν είχε συνάντηση με τον δημιουργό της Tesla!
Συνάντηση ανάμεσα σε Ερντογάν και Έλον Μασκ – Τι του ζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος!

Μία συνάντηση που σίγουρα δεν περίμεναν πολλοί είχαμε στη Νέα Υόρκη, όπου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε συνάντηση με τον Έλον Μασκ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, που είναι φυσικά και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, βρέθηκε στον αποκαλούμενο «Τουρκικό Οίκο».

Εκεί βρίσκεται η μόνιμη αντιπροσωπεία της Τουρκίας στον ΟΗΕ και το τουρκικό προξενείο στη Νέα Υόρκη και είχαν μία συζήτηση με πολλά θέματα.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος, του ζήτησε να δημιουργήσει το 7ο εργοστάσιο της Tesla στην Τουρκία, προκειμένου να επενδύσει στη χώρα.

Παράλληλα με αυτή την προτροπή, του ανέλυσε και τα τεχνολογικά επιτεύγματα που έχει η Τουρκία τα τελευταία χρόνια, όσο αφορά την ψηφιοποίηση του τουρκικού δημοσίου και την εθνική στρατηγική για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Φυσικά εκτός από το κομμάτι της Tesla, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, του ξεκαθάρισε ότι θα μπορούσε να υπάρχει μία συνεργασία σε ότι αφορά την SpaceX και του διαστημικού προγράμματος της Τουρκίας.

Ενώ δεν παρέλειψε να τον καλέσει για να παρευρεθεί, στο φεστιβάλ αεροδιαστημικής και τεχνολογίας Teknofest που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα στη Σμύρνη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνάντηση ανάμεσα σε Ερντογάν και Έλον Μασκ – Τι του ζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.