ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Θέμα το Το GeoStratigika στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας – Πανικός ATMACA στην Ελλάδα λένε οι Τούρκοι

«Διψήφιος αριθμός ATMACA στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις»
Θέμα το Το GeoStratigika στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας – Πανικός ATMACA στην Ελλάδα λένε οι Τούρκοι

Θέμα το GeoStratigika στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας, η οποία προβάλει τις αντιδράσεις του ελληνικού τύπου στην πρώτη μαζική παράδοση πυραύλων ATMACA στα τουρκικά πολεμικά πλοία.

«Το GeoStratigika παρουσίασε την εξέλιξη στους αναγνώστες του με τίτλο “Οι Τούρκοι γεμίζουν τα πολεμικά τους πλοία με πυραύλους ATMACA”. Στη συνέχεια της είδησης, δόθηκαν πληροφορίες ότι παραδόθηκε “διψήφιο ποσό” ATMACA στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις», σημειώνει το star.com.tr.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.