ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Toυρκία: Όλοι θα πάρουν F-35 εκτός από εμάς – Σοκαρισμένοι οι ειδικοί

Τουρκία: Το… φυσάνε και δεν κρυώνει οι Τούρκοι με την πιθανότητα αγοράς από την Ελλάδα 24 F-35. Πρόκειται για μία αγορά ύψους 3 δισ. δολαρίων και αφορά σε μέρος των 100 F-35 που δεν θα προμηθευτεί απο τις ΗΠΑ η Τουρκία, λόγω της αγοράς από την Άγκυρα του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400. Oι Τούρκοι γνωρίζουν...

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τουρκία: Το… φυσάνε και δεν κρυώνει οι Τούρκοι με την πιθανότητα αγοράς από την Ελλάδα 24 F-35.

Πρόκειται για μία αγορά ύψους 3 δισ. δολαρίων και αφορά σε μέρος των 100 F-35 που δεν θα προμηθευτεί απο τις ΗΠΑ η Τουρκία, λόγω της αγοράς από την Άγκυρα του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400.

Oι Τούρκοι γνωρίζουν πως η Ελλάδα με την αναβάθμιση των ελληνικών F 16, με την αγορά των γαλλικών Rafale και με την προσθήκη των αμερικανικών στελθ F-35 στριμώχνει για τα καλά την Άγκρυα, στερώντας από τους Τούρκους την δυνατότητα για τουλάχιστον δέκα χρόνια να βγάλουν αεροπλάνα με αξιώσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

«Τα F-35 αντικαθιστούν σιγά σιγά τα f-16 στην Δύση σαν αεροπλάνα για όλες τις δουλειές και θα χρησιμοποιούνται από την Ελλάδα, τα Η.Α.Ε και την Σαουδική Αραβία, οι οποίες χώρες θα παραλάβουν σε λίγο F-35», αναφέρει το TurkishFacts4u.

Exit mobile version