ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Toυρκία: Τρελίτσα από τους Τούρκους – Θα τεστάρουμε τους S-400 σβηστούς

Τουρκία: Τρελίτσα… πουλάνε οι Τούρκοι σε ΝΑΤΟ και Μόσχα αφού τώρα υποστηρίζουν πως θα δοκιμάσουν τους S-400 χωρίς να τους θέσουν σε λειτουργία. Σε άλλο επίπεδο περνά πια η προπαγάνδα της Άγκυρας. Μάλιστα τουρκικής καταγωγής δημοσιογράφος γράφει στο Bloomberg πως η Τουρκία θα τεστάρει το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα S-400 χωρίς να το θέσει σε λειτουργία,...

5872438 09.05.2019 Russian S-400 Triumf surface-to-air missile system rolls down the Lenin square during the Victory Day parade in Novosibirsk, Russia, marking the 74th anniversary of defeating the Nazi Germany in the WWII. Alexandr Kryazhev / Sputnik via AP
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τουρκία: Τρελίτσα… πουλάνε οι Τούρκοι σε ΝΑΤΟ και Μόσχα αφού τώρα υποστηρίζουν πως θα δοκιμάσουν τους S-400 χωρίς να τους θέσουν σε λειτουργία.

Σε άλλο επίπεδο περνά πια η προπαγάνδα της Άγκυρας.

Μάλιστα τουρκικής καταγωγής δημοσιογράφος γράφει στο Bloomberg πως η Τουρκία θα τεστάρει το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα S-400 χωρίς να το θέσει σε λειτουργία, δηλαδή… σβηστό.

Απλά, σύμφωνα με την Σελκάν Χακάογλου σβηστό όπως θα είναι το σύστημα των S-400 θα δοκιμάσουν οι Τούρκοι την ετοιμότητα του προσωπικού.

Το ΝΑΤΟ αντιδρά στην ενεργοποίηση των ρωσικών S-400 αφού είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν πληροφορίες της Συμμαχίας από την Ρωσία (σ.σ. και το αντίθετο βέβαια).

Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας εμφανίζει τους ρωσικούς S-400 να μεταφέρονται στην Σαμψούντα, στην Μαύρη Θάλασσα.

Η μεταφορά και η ενεργοποίηση των S-400 στην Μαύρη Θάλασσα θα μπορούσε να φέρει την αντίδραση του ΝΑΤΟ και άμεσε επέμβαση.

Οι S-400 από την Μαύρη Θάλασσα θα μπορούσαν να στοχεύσουν το Ναγκόρνο Καραμπάχ και την Αρμενία.

Η συγκεκριμένη κίνηση της Άγκυρας φέρνει την Τουρκία πιο κοντά στις κυρώσεις από τις ΗΠΑ.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής η ενεργοποίηση των S-400 για τον εντοπισμό ελληνικών F-16 ήταν ο λόγος που έφερε τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες.

Exit mobile version