ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Πόσο χαρούμενοι ήμασταν στην τελετή παράδοσης των F-35 – Περασμένα μεγαλεία

«Πόσο χαρούμενοι ήταν όλοι τότε», σημείωσε Τούρκος αναλυτής ενώ χρησιμοποίησε και ένα εμότζι για να επιβεβαιώσει την θλίψη του.

Τούρκοι: Απαρηγόρητη είναι η Τουρκία για την αποβολή της χώρας από το πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς των αμερικανικών F-35.
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τούρκοι: Απαρηγόρητη είναι η Τουρκία για την αποβολή της χώρας από το πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς των αμερικανικών F-35.

Oι Τούρκοι γνωρίζουν πως αν τελικά 18 τουρκικά F-35 καταλήξουν στην Ελλαδα, η Άγκυρα χάνει για πολλά χρόνια τον πόλεμο των αιθέρων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

F-35: Με νέες υπέρ βόμβες τα εξοπλίζουν οι ΗΠΑ για το ΝΑΤΟ – Κακό για την Τουρκία

Το F-35 είναι ακόμα άγνωστο για τους ρωσικούς S-400, οπότε για την ώρα το ρωσικό σύστημα αεράμυνας είναι ανύμπορο να αντιδράσει.

Ο Τούρκος αναλυτής και συγγραφέας Γιουσούφ Ακμπάμπα, με πάνω από 100.000 Followers στον λογαριασμό του στο Twitter, δημοσίευσε μία φωτογραφία με χαμογελαστούς Τούρκους αξιωματούχους κατά την τελετή υπογραφής της συμφωνίας ΗΠΑ – Τουρκίας, για την αγορά των F-35, πριν η χώρα αποβληθεί.

«Πόσο χαρούμενοι ήταν όλοι τότε», σημείωσε ο Τούρκος αναλυτής ενώ χρησιμοποίησε και ένα εμότζι για να επιβεβαιώσει την θλίψη του.

Exit mobile version