ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Πρέπει να αγοράσουμε επειγόντως 150 αεροσκάφη για να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα – Ποια λένε πως δεν έχουν ελπίδα απέναντι στα Rafale

Πονoκέφαλος τα ελληνικά Rafale και F-35 για τους Τούρκους.
Τούρκοι: Πρέπει να αγοράσουμε επειγόντως 150 αεροσκάφη για να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα – Ποια λένε πως δεν έχουν ελπίδα απέναντι στα Rafale

Τούρκοι: Πρέπει να αγοράσουμε «επειγόντως 150 αεροσκάφη», σημείωσε ο Μεσούτ Χακί Κατσίν, μετά την είδηση για την αγορά των αμερικανικών F-35 από την Ελλάδα.

Με δηλώσεις του στο τουρκικό tgrthaber.com.tr, o εκ των συμβούλων του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επισήμανε τα Eurofighter δεν πρέπει να αποτελούν επιλογή για την Τουρκία, καθώς δεν μπορούν όπως είπε να αντιμετωπίσουν τα «Rafale που ανήκουν στην Ελλάδα».

«Είναι ένα 4,5 γενιάς, καλό αλλά βαρύ βομβαρδιστικό αεροσκάφος. Αν πειστεί η Γερμανία, θα αγοραστούν 40. Δεν νομίζω ότι το Rafale είναι επίσης εναλλακτική (σ.σ. λόγω των σχέσεων με την Γαλλία). Ίσως μία λύση θα μπορούσε να είναι το μαχητικό αεροπλάνο Gripen λόγω της προσέγγισης με τη Σουηδία», τόνισε ο Μεσούτ Χακί Κατσίν.

Πηγή geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Πρέπει να αγοράσουμε επειγόντως 150 αεροσκάφη για να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα – Ποια λένε πως δεν έχουν ελπίδα απέναντι στα Rafale», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.