ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Ζήτησαν να μπει σε καραντίνα ο Δένδιας για να μην δει Γκουτέρες

Τουρκία: Απρέπεια των Τούρκων, οι οποίοι ζήτησαν να μπει σε καραντίνα Νίκος Δένδιας για να μην δει τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Η συνάντηση Δένδια – Γκουτέρες δεν έγινε στα γραφεία του Οργανισμού αλλά στο σπίτι της μονίμου αντιπροσώπου της Ελλάδας καθώς, σύμφωνα με το hellsjournal.com, από τουρκικής πλευράς προεβλήθη ο αστείος ισχυρισμός...
Τούρκοι: Ζήτησαν να μπει σε καραντίνα ο Δένδιας για να μην δει Γκουτέρες

Τουρκία: Απρέπεια των Τούρκων, οι οποίοι ζήτησαν να μπει σε καραντίνα Νίκος Δένδιας για να μην δει τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Η συνάντηση Δένδια – Γκουτέρες δεν έγινε στα γραφεία του Οργανισμού αλλά στο σπίτι της μονίμου αντιπροσώπου της Ελλάδας καθώς, σύμφωνα με το hellsjournal.com, από τουρκικής πλευράς προεβλήθη ο αστείος ισχυρισμός ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών πρέπει να μπει σε καραντίνα 14 ημερών με βάση του νόμους της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

O κ. Δένδιας ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα αλλά και παρέδωσε επιστολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Eξήγησα τι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο, πως η τουρκική παραβατικότητα δημιουργεί προβλήματα στη σταθερότητα και στην ειρήνη στην περιοχή και επίσης κουβεντιάσαμε για την ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία, αντίγραφο της οποίας εθιμοτυπικά του έδωσα», σημείωσε ο Έλληνας ΥΠΕΞ.

Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, η «προσφυγή στο Συμβούλιο Ασφαλείας είναι πάντα δικαίωμα οποιουδήποτε μέλους των Ηνωμένων Εθνών, και κατά συνέπεια και της χώρας μας. Το πότε όμως, κάτω από ποιες συνθήκες πρέπει να χρησιμοποιηθεί αυτή η δυνατότητα, αυτό είναι πάντα θέμα το οποίο αποφασίζεται υπό τις συνθήκες της συγκεκριμένης στιγμής».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Ζήτησαν να μπει σε καραντίνα ο Δένδιας για να μην δει Γκουτέρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.