ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Αυτός είναι ο θρασύς λόγος που ο Ερντογάν ετοιμάζει πόλεμο στην Ελλάδα (vid)

Άρθρο κόλαφος κατά του Ερντογάν και της Τουρκίας από την ιστοσελίδα Politico.
Τουρκία: Άρθρο κόλαφος κατά του Ερντογάν, από το Politico που εξηγεί ότι ο Τούρκος πρόεδρος κάνει πόλεμο στην Ελλάδα για να σώσει τομάρι του.

Ικανός να κάνει ακόμη και πόλεμο ή έστω να προκαλέσει «θερμό επεισόδιο» με την Ελλάδα προκειμένου να σώσει το τομάρι του, ενόψει των εκλογών στην Τουρκία μέσα στο 2023, είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αυτό τονίζει η ειδική σε πολιτικά και γεωστρατηγικά θέματα, ιστοσελίδα Politico, το οποίο «ξεφωνίζει» τον Τούρκο πρόεδρο για την πολεμική ρητορική και ρητορική μίσους κατά της χώρας μας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το εν λόγω άρθρο χαρακτηρίζει αδίστακτο τον Ερντογάν, καθώς «…είναι έτοιμος ακόμα και για πόλεμο, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία και να σώσει το τομάρι του».

Θυμίζουμε ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν οτι αν ο Τούρκος πρόεδρος χάσει τις εκλογές, τότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει σοβαρές κυρώσεις από τις Αρχές, για όλα όσα έχει κάνει κατά καιρούς στους πολιτικούς του αντιπάλους και όχι μόνο (πχ υπάρχει και η περίπτωση του μπασκετμπολίστα Καντέρ που δεν μπορεί να γυρίσει στην χώρα εδώ και μια δεκαετία».

Τουρκία: Αυτός είναι ο θρασύς λόγος που ο Ερντογάν ετοιμάζει πόλεμο στην Ελλάδα

«Ο Ερντογάν στήνει πόλεμο με την Ελλάδα για κερδίσει τις εκλογές και ουσιαστικά να σώσει το τομάρι του. Ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα για δήθεν στρατικοποιημένα νησιά. Τεράστιο όμως θα είναι το κόστος για την Τουρκία και τον πρόεδρο Ερντογάν, αν όντως τολμήσει να επιτεθεί στην Ελλάδα», σημειώνει αρχικά το Politico.

Και ακόμη προσθέτει: «Ο κύριος Ερντογάν παίζει σε δύο ταμπλό στο ουκρανικό, ενώ ρίχνει γέφυρες προς Άραβες και Ισραήλ γιατί τους χρειάζεται. Συγκεκριμένα χρειάζεται απεγνωσμένα τα αραβικά κεφάλαια για να σώσει την οικονομία του. Είναι πολύ πιθανό οι επόμενοι μήνες να είναι γεμάτοι πολεμικές χειρονομίες από πλευράς Τουρκίας».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ


Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ