ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Δεν είναι σίγουρο πότε θα πάρει τα F-16 Viper από τις ΗΠΑ

Η παραγωγική ικανότητα θα επανεξεταστεί εάν οριστικοποιηθεί η νέα παραγγελία.
Τουρκία: Δεν είναι σίγουρο πότε θα πάρει τα F-16 Viper από τις ΗΠΑ

Η Έιμι Π. Μπουρνέτ, Αντιπρόεδρος Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Αεροπορίας, Lockheed Martin Integrated Combat Aircraft Group, δήλωσε ότι οι δοκιμές 8 αεροσκαφών F-16 Block 70 έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα στο Γκρινβιλ και έχουν τεθεί σε λειτουργία.

Δηλώνοντας ότι βρίσκονται στα τελικά στάδια για την επίτευξη του ρυθμού παραγωγής των 4 αεροσκαφών το μήνα, η Μπουρνέτ τόνισε ότι έλαβαν 131 παραγγελίες από συνολικά έξι χώρες, μεταξύ των οποίων το Μπαχρέιν, η Βουλγαρία, η Σλοβακία, η Ταϊβάν, η Ιορδανία και μία χώρα που δεν κατονομάζεται.

Εξηγώντας ότι…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Δεν είναι σίγουρο πότε θα πάρει τα F-16 Viper από τις ΗΠΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.