ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Δημοσκόπηση «μαχαιριά» για Ερντογάν: Οι Τούρκοι βλέπουν τους Έλληνες ως φίλους!

Δημοσκόπηση «σφαλιάρα» στον Ερντογάν στην Τουρκία. «Έχουμε εχθρότητα με τον ελληνικό λαό;»

«Έχουμε εχθρότητα με τον ελληνικό λαό;»: Δημοσκόπηση «σφαλιάρα» στον Ερντογάν στην Τουρκία. Οι Τούρκοι βλέπουν τους Έλληνες ως φίλους!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τουρκία: «Στράφι» φαίνεται πως πάει όλη αυτή η προσπάθεια φανατισμού του τουρκικού λαού κατά της Ελλάδας, που κάνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα τελευταία χρόνια.

Ο Τούρκος πρόεδρος και οι επιτελείς του κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να σπείρουν το μίσος κατά των Ελλήνων, διαδίδοντας ασύστολα ψεύδη εναντίον μας στον τουρκικό λαό.

Σύμφωνα πάντως με μεγάλη δημοσκόπηση της εταιρείας metropoll στην Τουρκία,  η συντριπτική πλειοψηφία της τουρκικής κοινής γνώμης βλέπει τους Έλληνες ως φίλους! Αναμφίβολα πρόκειται για ένα αποτέλεσμα «μαχαιριά» για τον πολεμοχαρή και φανατικό Ερντογάν που έχει «επενδύσει» στο μίσος κατά της Ελλάδας μπας και καταφέρει να επανεκλεγεί στις προσεχείς προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στην Τουρκία το 2023.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 64% των Τούρκων δε θεωρούν εχθρό τον ελληνικό λαό, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα ξαφνιάζει τους πάντες.

Κι αυτό γιατί όπως και να το κάνουμε ο εθνικισμός είναι πολύ πιο ανεπτυγμένος στην Τουρκία, σε έναν λαό που σε μεγάλα τμήματά του λειτουργεί ως «μάζα» και πολλές φορές χρησιμοποιείται από τους εκάστοτε πολιτικούς ηγέτες του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ






Exit mobile version