ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Οι Τούρκοι προωθούν τον καφέ ως δικό τους, με βίντεο στα ελληνικά – Ποιος ο λόγος (vid)

Προπαγάνδα και στον καφέ κάνει η Τουρκία που προωθεί το προϊόν με αναρτήσεις και βίντεο στα ελληνικά!

Προπαγάνδα ακόμη και στον καφέ κάνει η Τουρκία που προωθεί το προϊόν με αναρτήσεις και βίντεο στα ελληνικά! Ισχυρίζεται πως είναι δικός της.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σουβλάκι, μπακλαβάς και καφές θα μπαίνουν πάντα σε αντιπαράθεση ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία για το αν έχουν ρίζες ελληνικές ή τουρκικές. Άλλωστε οπι δυο πολιτισμοί συνυπάρχουν επί αιώνες, συνεπώς κάπου αυτό είναι φυσιολογικό.

Βεβαίως σε θέματα προπαγάνδας τους Τούρκους δεν μπορούμε να τους πιάσουμε. Αυτή τη φορά οι επιτελείς του Ερντογάν προπαγανδίζουν για την προέλευση του καφέ, μέσα από βίντεο και ανάρτηση στην ελληνική γλώσσα!

Συγκεκριμένα βίντεο από τη διεύθυνση επικοινωνίας της Τουρκίας αναφέρεται στην ιστορία του καφέ και πως μπορείς να τον απολαύσεις, χαρακτηρίζοντάς τον φυσικά τούρκικο.

«Απολαμβάνουμε τον Τούρκικο καφέ που ο πανάρχαιος πολιτισμός μας προσφέρει σε όλο τον κόσμο, ανακατεύοντάς τον με τη σοφία της Ανατολίας και ψήνοντάς τον στο μπρίκι της καρδιάς, ξέροντας οτι θα τον θυμόμαστε μια ζωή. Σήμερα 5 Δεκεμβρίου τιμούμε την Παγκόσμια ημέρα καφέ», αναφέρει μεταξύ άλλων το βίντεο των Τούρκων.

Μάλιστα παρότι η ανάρτηση είναι στα ελληνικά, όταν γίνεται αναφορά στην Κωνσταντινούπολη, ο εκφωνητής την αποκαλεί Instanbul!

Δείτε παρακάτω το βίντεο της Τουρκίας για τον καφέ






Exit mobile version