ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Μεγάλη ανησυχία – Προετοιμάζει ο Ερντογάν τους πολίτες για νέα μέτρα;

Κάτι έρχεται από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την Τουρκία να έχει μπει σε συναγερμό!
Τουρκία: Μεγάλη ανησυχία – Προετοιμάζει ο Ερντογάν τους πολίτες για νέα μέτρα;

Πολύ μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί στην Τουρκία με τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς το λαό.

Όπως μεταφέρει ο Μανώλης Κωστίδης, που είναι ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπουλη, ο Τούρκος πρόεδρος έχει αρχίσει τα πολύ ανησυχητικά μηνύματα.

Την ώρα που η Τουρκία προσπαθεί να αναπτυχθεί εξοπλιστικά για να… χτυπήσει της Ελλάδα, την ίδια στιγμή ο ίδιος μιλάει για μικρό φυσικό πλούτο της χώρας του.

«Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα με απεριόριστο πετρέλαιο, χρυσό και φυσικό αέριο και διαμάντια όπως έχουν οι άλλοι. Εμείς είμαστε μια χώρα ένα έθνος που επιβιώνει με παραγωγή, δουλεύοντας σκληρά και κοπιάζοντας. Έτσι στεκόμαστε όρθιοι.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε με τον πιο παραγωγικό και αποτελεσματικό τρόπο. Την εξοικονόμηση των πόρων στο δημόσιο δεν μπορούμε να το δούμε μόνο ως μέτρο μείωσης των εξόδων», ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Μεγάλη ανησυχία – Προετοιμάζει ο Ερντογάν τους πολίτες για νέα μέτρα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.