ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Μεγάλο προβληματισμός – Τρομερή ακρίβεια και πρωταθλήτρια στον πληθωρισμό!

Χαμός στην Τουρκία με την ακρίβεια που έχει οδηγήσει τον κόσμο σε εξαθλίωση.
Τουρκία: Μεγάλο προβληματισμός – Τρομερή ακρίβεια και πρωταθλήτρια στον πληθωρισμό!

Τεράστια αγανάκτηση επικρατεί στους πολίτες στην Τουρκία, την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ασχολείται με την Ελλάδα και τις συμμαχικές κινήσεις της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει και πάλι για τον ΣΚΑΪ, ο απεσταλμένος στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο κόσμος δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση.

Ο λόγος φυσικά η ακρίβεια και ο πληθωρισμός, με τα πράγματα να έχουν ξεφύγει για τα καλά και η εξαθλίωση να έχει φτάσει σε χιλιάδες σπίτια.

«Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε άλλο!» λένε Τούρκοι πολίτες μιλώντας σε τουρκικά Μέσα, ενώ η κυβέρνηση και όχι μόνο, αντί να επικεντρωθεί σε αυτό, συνεχίζει τις επιθέσεις για τα ελληνικά νησιά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Μεγάλο προβληματισμός – Τρομερή ακρίβεια και πρωταθλήτρια στον πληθωρισμό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.