ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Μείωσε τους μισθούς των μισθοφόρους και αυτοί την παρατάνε

Τουρκία: Μεγάλη αναστάτωση υπάρχει στις τάξεις των μισθοφόρων που πολεμούν με το… αζημίωτο στο πλευρό της Τουρκίας στην Λιβύη. Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR) η τουρκική κυβέρνηση μείωσε τους μισθούς μισθοφόρων που παραμένουν στη Λιβύη από τα 2.000 δολάρια το μήνα στα 600 δολάρια. Μάλιστα, όπως ανέφερε το Παρατηρητήριο πάνω από 1.000...

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τουρκία: Μεγάλη αναστάτωση υπάρχει στις τάξεις των μισθοφόρων που πολεμούν με το… αζημίωτο στο πλευρό της Τουρκίας στην Λιβύη.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR) η τουρκική κυβέρνηση μείωσε τους μισθούς μισθοφόρων που παραμένουν στη Λιβύη από τα 2.000 δολάρια το μήνα στα 600 δολάρια.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το Παρατηρητήριο πάνω από 1.000 Σύριοι μαχητές που πολεμούσαν στον πλευρό της Τουρκίας στην Λιβύη, επέστρεψαν τις τελευταίες μέρες στη Συρία, μετά τη μείωση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου ο αριθμός των τουρκόφιλων μαχητών που στάλθηκαν στη Λιβύη είναι περί τις 18.000 ενώ άλλες 7.000 επέστρεψαν στην Συρία μετά το τέλος των συμβάσεων που είχαν υπογράψει με την Τουρκία.

Exit mobile version