ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Παραμένουν τα αντικλεπτικά στα Σούπερ Μάρκετ! – Σε ποια προϊόντα γίνονται οι περισσότερες κλοπές

Σαρώνει η ακρίβεια στην Τουρκία με αποτέλεσμα τα αντικλεπτικά στα ράφια των σούπερ μάρκετ να παραμένουν σε αγαθά πρώτης ανάγκης.
Τουρκία: Παραμένουν τα αντικλεπτικά στα Σούπερ Μάρκετ! – Σε ποια προϊόντα γίνονται οι περισσότερες κλοπές

Τουρκία: Στα ράφια των τουρκικών σούπερ μάρκετ παραμένουν τα αντικλεπτικά συστήματα καθώς λόγω της ακρίβειας και των πενιχρών μισθών και συντάξεων στη γειτονική χώρα, οι κλοπές είναι συχνό φαινόμενο στο βασικά αγαθά.

Τα προϊόντα τα οποία παρουσιάζουν μεγαλύτερη συχνότητα στις κλοπές είναι το βούτυρο, το ελαιόλαδο και οι βρεφικές τροφές, οι τιμές των οποίων μέσα σε ένα έτος μόνο, άγγιξε το 112%.

Καθημερινά μειώνεται η αγοραστική δύναμη των Τούρκων πολιτών καθώς ο πληθωρισμός παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Γενικότερα στην Τουρκία ασφυκτιούν εκατομμύρια πολίτες στο προμηθευτούν βασικά αγαθά για το νοικοκυριό τους.

Τουρκία: Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του ALPHA TV

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Παραμένουν τα αντικλεπτικά στα Σούπερ Μάρκετ! – Σε ποια προϊόντα γίνονται οι περισσότερες κλοπές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.