ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Σαρώνει ο πληθωρισμός – 60%+ το «ψωμί του λαού»

Το ψωμί των 250 γραμμαρίων τώρα πια αντί για 5 λίρες θα κοστίζει 8 λίρες.
Τουρκία: Σαρώνει ο πληθωρισμός – 60%+ το «ψωμί του λαού»

«Τρέχουν» χωρίς φρένο οι τιμές καταναλωτή στην Τουρκία, η οποία είναι πλέον πρωταθλήτρια στον πληθωρισμό, προκαλώντας μεγάλο προβληματισμό.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η τιμή του «ψωμιού του λαού» αυξήθηκε κατά 60%, με τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να κατηγορούν τον Ιμάμογλου!

«Τέλειωσε η αργία του μπαϊραμιού και ο δήμος της Κωνσταντινούπολης αύξησε την τιμή του ψωμιού του λαού κατά 60%. Ναι 60%. Το ψωμί των 250 γραμμαρίων τώρα πια αντί για 5 λίρες θα κοστίζει 8 λίρες. Έτσι με την αύξηση 60% η τιμή του ψωμιού του λαού θα είναι 8 λίρες και η διαφορά του μειώνεται με τα υπόλοιπα ψωμιά που πωλούνται 10 λίρες», ανέφερε το A-haber.

«Yπάρχει το σχέδιο της τεράστιας αύξησης στο τέλος ταξιδιού στο εξωτερικό. Η τιμή αυτού του τέλους θα δεκαπλασιαστεί!», τόνισε το αντιπολιτευόμενο κανάλι Tele 1.

«Σχεδιάζουν να αυξήσουν την τιμή του τέλους ταξιδιού στο εξωτερικό και απο 150 λίρες ή θα γίνει 1500 λίρες ή 3000 λίρες. Η αύξηση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης, η αύξηση στα καύσιμα.Σχεδιάζουν 10% φόρο και στο μπαχτσίσι ( φιλοδωρήματα) των σερβιτόρων», είπε από την πλευρά του ο Ισμαήλ Σαϊμάζ.

Πηγή: geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Σαρώνει ο πληθωρισμός – 60%+ το «ψωμί του λαού»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.