ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Σκάει – Η Ελλάδα θα πάρει τα F-35 αν και δοκίμασε τους S-300

Οι Τούρκοι διαμαρτύρονται γιατί η Ελλάδα δοκίμασε τα ρωσικά συστήματα αεροπορικής άμυνας S-300 κατά τη διάρκεια της άσκησης στο Crete Shooting Range μεταξύ 23-27 Νοεμβρίου.

Tουρκία: Δεν το χωνεύουν τα τούρκικα ΜΜΕ την θετική όπως φαίνεται εξέλιξη (σ.σ. αν και θα αργήσουν) της αγοράς από την Ελλάδα των αμερικανικων F-35.
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Tουρκία: Δεν το χωνεύουν τα τούρκικα ΜΜΕ την θετική όπως φαίνεται εξέλιξη (σ.σ. αν και θα αργήσουν) της αγοράς από την Ελλάδα των αμερικανικών F-35.

Σε όλα τα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παίζει ψηλά την Τρίτη η δήλωση του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, πως «το αίτημα της Ελλάδας αντιμετωπίστηκε θετικά» από τις ΗΠΑ.

Ελλάδα: Ετοιμάζεται μπαράζ επενδύσεων του Κατάρ στην Ελλάδα – Αμηχανία στην Άγκυρα

Όπως τονίζουν οι Τούρκοι η Ελλάδα δοκίμασε τα ρωσικά συστήματα αεροπορικής άμυνας S-300 κατά τη διάρκεια της άσκησης στο Crete Shooting Range μεταξύ 23-27 Νοεμβρίου, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ κάνουν τα… στραβά μάτια στην Αθήνα ενώ είναι και πάλι σκληρές απέναντι στην Άγκυρα.

Μάλιστα οι Τούρκοι βάζουν στο πλαίσιο και την Λόκχεντ Μάρτιν, κατασκευάστρια των F-35 η οποία όπως σημειώνουν αυξάνει μαζί με την Ελλάδα την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Exit mobile version