ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Θα περάσουμε το ρωσικό φυσικό αέριο μέσα από την Ελλάδα!

Ο Τούρκος αναλυτής υποστήριξε πως η πρόταση της Τουρκίας θα αρχίσει να συζητείται στην Ε.Ε. όταν αρχίσουν να κρυώνουν τα ευρωπαϊκά νοικοκυριά!

Τουρκία: Θα περάσουμε το ρωσικό φυσικό αέριο μέσα από την Ελλάδα!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τουρκία: Θα περάσουμε το ρωσικό φυσικό αέριο μέσα από την Ελλάδα υποστηρίζει ο Τούρκος αναλυτής Αμπντουλάχ Αγκάρ.

Σύμφωνα με τον Αμπντουλάχ Αγκάρ, η Τουρκία δεν θα μπορέσει να δημιουργήσει αποθηκευτικό χώρο για το ρωσικό φυσικό αέριο στην Ανατολική Θράκη, αλλά με αγωγούς θα το περνάει μέσω Ελλάδας στην Ε.Ε..

Ο Αμπντουλάχ Αγκάρ υποστήριξε, μιλώντας στο CNN Τurk , ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί από την Ε.Ε. να δεχτεί το σχέδιο της Τουρκίας, αφού όπως τόνισε η Αθήνα θα κάνει ότι της πει η Ε.Ε.

«Ποιος ταΐζει την Ελλάδα; Η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν πουν «ναι» η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία και οι άλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης» η Ελλάδα δεν θα μπορεί να πει «όχι», σημείωσε.

Τουρκία: Θα περάσουμε το ρωσικό φυσικό αέριο μέσα από την Ελλάδα

Ο Τούρκος αναλυτής υποστήριξε πως η πρόταση της Τουρκίας θα αρχίσει να συζητείται στην Ε.Ε. όταν αρχίσουν να κρυώνουν τα ευρωπαϊκά νοικοκυριά το χειμώνα και ξεκινήσουν τα προβλήματα για τις κυβερνήσεις της Ευρώπης.

Ο Αμπντουλάχ Αγκάρ σημείωσε πως η συγκεκριμένη γραμμή θα πρέπει να περάσουν ένα με δύο χρόνια για να πραγματοποιηθεί, ενώ ανέφερε πως για φέτος δεν μπορεί να γίνει κάτι δραστικό, λόγω έλλειψης του απαραίτητου χρόνου.

Πηγή: Geostratigika.gr

Exit mobile version