ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Το υποβρύχιο μάτι των Τούρκων κόντρα στους «τρομοκράτες δύτες»

«Ενα από τα στοιχεία που πρέπει οπωσδήποτε να ληφθούν υπόψη είναι οι τρομοκράτες δύτες».
Τουρκία: Το υποβρύχιο μάτι των Τούρκων κόντρα στους «τρομοκράτες δύτες»

«Περιτριγυρισμένη από θάλασσα σε τρεις πλευρές, η Τουρκία δημιούργησε μια λύση ενάντια στις τρομοκρατικές απειλές των δυτών», σημειώνει το star.com.tr.

«Η Τουρκία έχει γίνει μία από τις 5 χώρες στον κόσμο που μπορούν να το κάνουν αυτό με το τοπικά και εθνικά αναπτυγμένο Aras-2023 Diver Detection Sonar», τονίζεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν και «τα drones, τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα καμικάζι ή τα μη επανδρωμένα θαλάσσια οχήματα καμικάζι είναι σήμερα εμφανή, ένα από τα στοιχεία που πρέπει οπωσδήποτε να ληφθούν υπόψη στο παρασκήνιο είναι οι τρομοκράτες δύτες».

Διαβάστε περισσότερα στο geostratigika.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.