ENGINE POWER

Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: Τo χειρότερο όνομα για μια ομάδα στην ιστορία της F1

Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: H Alfa Romeo F1 μετονομάστηκε για τη νέα σεζόν της Stake F1 Team Kick Sauber και προκάλεσε αντιδράσεις
Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: Τo χειρότερο όνομα για μια ομάδα στην ιστορία της F1

Οι οπαδοί με ράμματα στο «χειρότερο όνομα για μια ομάδα στην ιστορία της F1» καθώς η Alfa Romeo μετονομάστηκε για την επόμενη σεζόν

Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: Οι θαυμαστές έκαναν ξεκάθαρες τις απόψεις τους για το όνομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι οπαδοί έχουν μείνει με ράμματα αφού είδαν το μετονομασμένο όνομα της Alfa Romeo για την επόμενη σεζόν της F1.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία είδε τη θέση της στη σεζόν του 2024 να επιβεβαιώνεται δίπλα σε εταιρείες όπως η Red Bull Racing και η Mercedes.

Το Alfa Romeo F1 Team Stake μετονομάστηκε για τη νέα σεζόν της F1Η ομάδα της Sauber-works συμφώνησε σε μια νέα συμφωνία χορηγίας με την αυστραλιανή πλατφόρμα ροής Kick.com.

Η ομάδα της F1 τερμάτισε 9η στους Κατασκευαστές’ Πρωταθλητές τη σεζόν 2023.

Για τη σεζόν 2024, η ομάδα θα έχει νέο όνομα Stake F1 Team Kick Sauber χάρη στο rebrand της.

Και οι οπαδοί της Φόρμουλα 1 Alfa Romeo δεν έχουν κερδίσει το όνομα καθώς δεν εντυπωσιάστηκαν στα social media.

Ένας οπαδός δημοσίευσε: “Το Stake F1 Team Kick Sauber μπορεί να είναι το χειρότερο όνομα για μια ομάδα στην ιστορία της F1.”

Ένας δεύτερος σχολίασε: “Το χειρότερο όνομα ποτέ.”

Ένας τρίτος έγραψε: «Αυτό είναι τρομερό! Προσωπικά δεν μου αρέσει. Απλώς δεν ακούγεται ωραίο.”

Ένας τέταρτος είπε: “Πώς πήγαν από την Alfa Romeoσε αυτό; αηδία!

Ο πέμπτος παραπονέθηκε: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω γιατί το ‘Ομάδα’ είναι στη μέση του ονόματος….;”

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Το Kick Stake Sauber F1 Team έχει πολύ πιο νόημα, όχι; Ακόμα ακούγεται w**k, αλλά είναι πιο λογικό…”

Η Red Bull Racing γνώρισε τεράστια επιτυχία την πιο πρόσφατη σεζόν.

Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: Η ομάδα κέρδισε τους Constructors’ Πρωτάθλημα με 860 βαθμούς.

Ενώ ο οδηγός Max Verstappen κέρδισε τον τίτλο του οδηγού έχοντας κερδίσει 19 αγώνες.

Στις 10 Δεκεμβρίου, οι ομάδες έπρεπε να υποβάλουν επίσημα την εγγραφή τους για το πρωτάθλημα στη FIA. Αυτά περιελάμβαναν τα ονόματά τους για τη σεζόν 2024, η οποία θα ξεκινήσει τον Μάρτιο. Αναμένονταν αρκετές αλλαγές.

Στην πραγματικότητα, η φετινή χρονιά ήταν η τελευταία για την Alfa Romeo της Sauber. Η συνεργασία έληξε καθώς η Sauber ετοιμαζόταν να γίνει η επίσημη ομάδα της Audi το 2026.

Αυτή η μετάβαση θα ολοκληρωθεί με μια μονάδα ισχύος που θα παράγεται επιτόπου. Ωστόσο, η είδηση ​​αφορά και την ομάδα της Faenza, παλαιότερα γνωστή ως Toro Rosso. Αλλαγή υπάρχει και στην Aston Martin, η οποία συνδέεται ακόμα πιο στενά με έναν από τους τεχνικο-εμπορικούς εταίρους της.

formoula1-Alfa-Romeo-F1-Stake-F1-Team-Kick-Sauber-formula-1-2024-team

Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: Το όνομα Sauber επιστρέφει στη F1

Μέχρι το ντεμπούτο των νέων κανονισμών το 2026, η Sauber θα παραμείνει στην F1 με νέο όνομα, αλλά με τον ίδιο κινητήρα. Η συνεργασία με τη Ferrari θα συνεχιστεί με τους ίδιους όρους, με τη Ferrari να παράγει μόνο τον κινητήρα της. Η Hinwil παρέχει στα αυτοκίνητά της συστήματα ψύξης, κιβωτίου ταχυτήτων και ανάρτησης.

Αυτά τα επόμενα χρόνια θα είναι σημαντικά για την ομάδα του Andreas Seidl, σημερινού Διευθύνοντος Συμβούλου της Sauber, ο οποίος εργάζεται για τη διαμόρφωση και την ανάπτυξη της ομάδας εν αναμονή της εισόδου της Audi. Έχουν ήδη φέρει έναν νέο Τεχνικό Διευθυντή – τον ​​James Key. Αυτοί οι δύο συνεργάστηκαν στη McLaren.

Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: Αναμένεται ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός από αυτόν για την επόμενη σεζόν με ένα αυτοκίνητο που είναι “νέο, με διαφορετική ιδέα.”

Θα υπάρξουν αλλαγές στην παρουσίαση της ομάδας του αυτοκινήτου του 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία. Σε τεχνικό επίπεδο, θα είναι περίεργο να δούμε τι θα κάνει η Sauber την επόμενη χρονιά, καθώς η ομάδα καθοδηγείται από τον Alessandro Alunni Bravi.

Το αρχικό όνομα της ομάδας θα επιστρέψει στο grid της Formula 1 με μια νέα συνεργασία: Stake F1 Team Kick Sauber. Η ομάδα Hinwil είναι, επομένως, συνδεδεμένη με την πλατφόρμα ροής KICK. Για τις σεζόν 2024 και 2025, έχουν κερδίσει τα δικαιώματα ονομασίας για το πλαίσιο που παράγεται στην Ελβετία.

Alessandro Alunni Bravi, Εκπρόσωπος Ομάδας: “Η Sauber επικεντρωνόταν πάντα στην καινοτομία, στο σπάζοντας το καλούπι και στις προκλητικές συμβάσεις. Η συνεργασία με το Kick.com είναι η τελευταία και πιο τολμηρή επίδειξη της φιλοσοφίας που μας καθοδηγεί. Το Kick.com επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ζωντανή ροή και θα ακολουθήσει την ίδια ανατρεπτική προσέγγιση στον κόσμο της Formula 1. Με το Kick.com, στόχος μας είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα στην εύρεση νέων και καινοτόμων τρόπων για να έρθουμε πιο κοντά στους θαυμαστές μας.”

formoula1-Alfa-Romeo-F1-Stake-F1-Team-Kick-Sauber-formula-1-2024-team

Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: Bijan Tehrani, Συνιδρυτής στο Kick.com: Το Kick.com έχει δει τρομερή ανάπτυξη από την έναρξή του και συνεχίζει να κάνει κύματα στο η βιομηχανία ροής. Το περιεχόμενο του KICK είναι γρήγορο και συναρπαστικό, όπως αυτό που βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο Grand Prix. Όπως και αυτή η συνεργασία, το KICK προοριζόταν ουσιαστικά για την πίστα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φτάνουμε τη συνεργασία μας σε ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο, υποστηριζόμενες από τις γνώσεις μας για την κουλτούρα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το πάθος μας για την τεχνολογία αιχμής. Κατ’ εξαίρεση, αυτό το παγκοσμίως δημοφιλές άθλημα ευθυγραμμίζεται τέλεια με το προϊόν μας και με αυτό που χτίζουμε στο Kick.com.”

Akhil Sarin, Chief Marketing Officer στο Kick.com: Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε την ανατρεπτική συνεργασία μεταξύ δύο καινοτόμων εμπορικών σημάτων. Αναβαθμίζοντας τη σχέση του KICK με την ομάδα από Major Partner σε Chassis Naming Rights Partner, αυτή η συνεργασία πρόκειται να επαναπροσδιορίσει τα όρια της αφοσίωσης των θαυμαστών, προσφέροντας μια άνευ προηγουμένου εμπειρία για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι με το Kick.com, όπου το πάθος συναντά την απόδοση στη γρήγορη λωρίδα της ψηφιακής ψυχαγωγίας.»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: Τo χειρότερο όνομα για μια ομάδα στην ιστορία της F1», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!