ENGINE POWER

Ο μάστορας γίνεται ταυρομάχος

Ο μάστορας σαν γνήσιος ταυρομάχος, μας μαθαίνει ισπανικά και μας ταξιδεύει με τα λόγια του στο Μεξικό να γνωρίσουμε έναν πολύ διαφορετικό επιβήτορα.
Ο μάστορας γίνεται ταυρομάχος

Παρέα με τον μάστορα μαθαίνουμε Ισπανικά και ως γνήσιος ταυρομάχος μας ταξιδεύει στην Λατινική Αμερική.

– Καλημέρα Μάστορα μουυυυ τι χόμπι σου αρέσουν;
– Κάνω ισπανικά;
– Και εμένα στα τέσσερα, ναι αλλά άλλο σε ρώτησα, Ταυρομάχε Μάστορα, ατιμούλη!!!
– Καμιά ελπίδα συνεννόησης, Σε γλωσσικό επίπεδο μιλάω!!!
– Αααα Ισπανικά κάνεις! Τώρα που μου το είπες τι μου θύμισες, θα έρθει η ξαδέλφη της γυναικάς μου από την Ισπανία και θα την φιλοξενήσουμε στο σπίτι. Ρεζίλι θα γίνουμε τα φτωχαδάκια!!! Τι να της πω; Πως να συνεννοηθώ;  Μου έχουν κόψει το ρεύμα και είμαι στα σκοτάδια στο σπίτι. Πως να της εξηγήσω στα ισπανικά στην ξαδέλφη, πως στον λογαριασμό της ΔΕΗ δεν ζητάνε απλά πληρωμή αλλά ζητάνε και μόσχευμα μαζί . Μήπως μάστορα μου εσύ που ξέρεις Ισπανικά μπορείς να μου πεις;
– Σαναφισαπληρωτες κιλοβατορες, σκοταδαντο ντε φαχεστα κουέστα!
– Μάστορά μου! Τοσα καλα Ισπανικά ξέρεις; Τόσες γνώσεις!!! Πολύ υψηλό επίπεδο και στα Ισπανικά!
GTA Spano 10κύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα με απόδοση 780 ίππων προχθές τους το παρέδωσα στην Ισπανία. Ελληνικό είναι και αυτό το supercar.
– Τρέλανε με Χάος προκαλείς στο πέρασμα σου!!! Εγώ την μόνο εμπειρία με τα ισπανικά την είχα με την  γιαγιά μου, που της έπινα κάθε μέρα κρυφά το Mochito ώσπου με έπιασε και κατάλαβα ότι ήταν ο αγιασμός!!!
Πάντως πάνε χρόνια που έχω να την δω την ξαδέλφη! Θυμάμαι ήταν σένα γάμο, που όλα κυλούσαν τέλεια, ώσπου ο άντρας της μπερδεύτηκε και την φώναξε με το όνομα της πρώην του…  Ταύρος σε υαλοπωλείο η Ισπανίδα καλό κορίτσι, ήρεμο! Το μαγαζί έκανε ανακαίνιση και τα ντουβάρια, τρείς μήνες κλειστό έμεινε! Ο άντρας της δεν θυμάμαι πως τον λέγανε, Α Α Αντό…
– Αντόνιο Εκλασαμέντες  σίγουρα θα τον λέγανε!!!
– Μπορεί δεν θυμάμαι. Αλλά Μάστορα μου το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι συνέχεια θέλει να μας μαγειρεύει εκείνη κάτι ισπανικό μεξικάνικα και βάζει τέρμα το αλάτι και το πιπέρι, με τον κουβά. Φοβάμαι το έμφραγμα ή κανά εγκεφαλικό! Δεν θα το γλυτώσω αν μείνει καιρό! Πως το λένε στα ισπανικά μάστορα μου να μην βάζει πολύ αλάτι και πιπέρι όταν μαγειρεύει;
– Εστόυ κοσινάντο Αχλισα Μοριτοκανες αρπαξεοφιεεμπρε οκολοςμας εστόυ πορντιτο!
-Πω πω πω!!! Πόσο πολύ μοιάζουν τα ισπανικά με τα δικά μας, με μερικά ιδιαίτερα μαθήματα να μου κάνεις  θα τα μάθω και εγώ… Δάσκαλος ο μάστορας!
– Θα γίνω και εγώ ένας Λατίνος ταυρομάχος με την δική σου προφορά, ένας επιβήτορας όπως ο Antonio Banderas στο Desperanto… Δες το βίντεο να σου σηκωθεί η τρίχα! Πολύ  γουστάρω τον Μπαντέρας!!! Με ξεσηκώνει! Καλημέρα μάστορααα μου!!!! Θα έρθω το μεσημέρι για ιδιαίτερα…

– Εμένα η Σάλμα Χάγιεκ με ξεσηκώνει!!! Να προσέχεις ταυρομάχε καλημέρα…  ες τεμπράνο νο με γκούστα σου μηνε σκισεις εκανα καλτσον ντολορες !!!

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο μάστορας μαθαίνει Aerial Υoga!!!
Με τον μάστορα θα πάμε φυλακή
O μάστορας και οι εξωγήινοι καλούν SOS…
Ο μάστορας μεταμορφώνεται σε Godzilla Nissan GTR
Ο μάστορας είναι ο σούπερ ήρωας μου!!

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!

ΣΧΟΛΙΑ