ENGINE POWER

Συμμετοχές του 15ου ENDURO Λεωνίδας της Σπάρτης

Συμμετοχές του 15ου ENDURO Λεωνίδας της Σπάρτης 1-2/4/2023 ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου Enduro Νότιας Ελλάδας 2023

Συμμετοχές του 15ου ENDURO Λεωνίδας-LEONIDAS-ENDURO-SPARTAN-enduro-sparti-leonidas-15st-championship-amotoe
Συμμετοχές του 15ου ENDURO Λεωνίδας
Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Οι Συμμετοχές του 15ου ENDURO Λεωνίδας της Σπάρτης!!! Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2023 ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο με τον πρώτο του διήμερο αγώνα στην Σπάρτη και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές του αγώνα.

Το Σαββατοκύριακο 1 – 2  Απριλίου θα διεξαχθεί στην Σπάρτη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και κύπελλο Νότιας  Ελλάδας  με την ονομασία 15ο ENDURO Λεωνίδας.  Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 1 Απριλίου στις 09:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία Σπάρτης. Συμμετοχές του 15ου ENDURO Λεωνίδας της Σπάρτης  είναι πολλές και οα ανταγωνισμός πολύ υψηλός με οδηγούς που θα έρθουν από όλη την Ελλάδα με σκοπό να ζήσουμε έναν αγώνα, γεμάτο ένταση, δράση και στο επίπεδο που έχουν συνηθίσει οι οδηγοί να βιώνουν σε κάθε αγώνα της αθλητικής λέσχης ΑΜΟΣ. Σήμερα είμαστε τρεις…αύριο δέκα…και προχωράμε…. η διαδρομή θα σας γοητεύσει!!! Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2023 βρίσκεται προ των πυλών με τον πρώτο αγώνα το 15ο ENDURO Λεωνίδας

να πραγματοποιείται στην Σπάρτη 1-2/4/2023 ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου Enduro Νότιας Ελλάδας 2023. Δείτε παρακάτω τον ειδικό κανονισμό του αγώνα.

Οι Συμμετοχές του 15ου ENDURO Λεωνίδας της Σπάρτης:

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Exit mobile version