ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Αδιάβροχη»

Διαβάστε σήμερα (25/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Σεντ Γκάλεν. *Αδιάβροχη – Ζορίστηκε η ΑΕΚ στη βροχερή Ελβετία, έκανε όμως το χρέος της και απέκλεισε τη Σεντ Γκάλεν – Ο Ολιβέιρα το γκολ, αστόχησε σε πέναλτι, αλλά εξιλεώθηκε στην επαναφορά – Εξαιρετικός...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Αδιάβροχη»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Διαβάστε σήμερα (25/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Σεντ Γκάλεν.

*Αδιάβροχη – Ζορίστηκε η ΑΕΚ στη βροχερή Ελβετία, έκανε όμως το χρέος της και απέκλεισε τη Σεντ Γκάλεν – Ο Ολιβέιρα το γκολ, αστόχησε σε πέναλτι, αλλά εξιλεώθηκε στην επαναφορά – Εξαιρετικός ο Τσιντώντας, θετικό ντεμπούτο για Λιβάι Γκαρσία. Γερ. Μανωλίδης: Απάντηση στο «πρέπει».

*Κλασική αξία – Ο Ελ Καντουρί αποδεικνύει συνεχώς πόσο πολύτιμος είναι για τον ΠΑΟΚ – Δε βγαίνει η επένδυση με Ζαμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (25/9)

*Σταθερά ψηλά – Γκάρι Ροδρίγκες και Μπουφάλ πάντα πρώτη στη λίστα του Ολυμπιακού για εξτρέμ – Ξεκαθαρίζει του Ματέους Ρέις. Όλα ανοιχτά για Σεμέδο – Επιμένουν οι Άγγλοι για Τιάγκο Σίλβα – Πώς ο Μαρτίνς «ξεκλείδωσε» το ματς με την Ομόνοια – Μαργωμένος: Ο κόουτς «τσαλακώνεται».

*Σύσκεψη κορυφής – Καταφτάνει σήμερα ο Τσάβι Ρόκα και προσεχώς θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό – Σκέψεις Πογιάτος για αλλαγές κόντρα στην ΑΕΛ – Καθυστερεί η άφιξη του Αντονίτο.

*Super (Cup) Προμηθέας – Κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στης ιστορίας του νικώντας το Περιστέρι – Ο Παναθηναϊκός 79-73 την ΑΕΚ στον αγώνα της παρηγοριάς.

Exit mobile version