ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Αφεντικό»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τον ερχομό του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό. *Αφεντικό – Ο Λάζλο Μπόλονι έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα στον Παναθηναϊκό τόσο αγωνιστικά όσο και στα αποδυτήρια. *Πότε υπολογίζεται το ντεμπούτο του Μαουρίσιο – Όσα περιμένει ο Αλαφούζος από τον Ρουμάνο τεχνικό –...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Αφεντικό»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τον ερχομό του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό.

*Αφεντικό – Ο Λάζλο Μπόλονι έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα στον Παναθηναϊκό τόσο αγωνιστικά όσο και στα αποδυτήρια.

*Πότε υπολογίζεται το ντεμπούτο του Μαουρίσιο – Όσα περιμένει ο Αλαφούζος από τον Ρουμάνο τεχνικό – Τι δείχνει το προφίλ του.

*Ακύρωση και 20-0: Ο κορονοϊός αποδεκάτισε τη Βιλερμπάν, ο Παναθηναϊκός, που πήρα τη νίκη στα χαρτιά, ζήτησε αναβολή, αλλά η Euroleague δεν αλλάζει τους κανονισμούς της – Ν. Μπουρλάκης: Η Euroleague ολοταχώς προς τα βράχια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (14/10)

*Για την κορυφή – Η Εθνική Ελλάδας θέλει να «καθαρίσει» και το Κόσοβο για την πρώτη θέση του ομίλου – Πλάνο με βασικό τον Φορτούνη δοκίμασε ο Φαν΄τ Σχιπ – Ήττα της Ελπίδων 1-0 από την Κροατία.

*Κοιτάξτε τον Τσέλιο – Το Sportime αναλύει το προφίλ του 17χρονου εξτρέρ που έχει  τρελάνει τους πάντες στο Ρέντη – Ανησυχία για Σεμέδο λόγω κορονοϊού – Τραυματίστηκε ο Βινάγκρε με την Κ21 της Πορτογαλίας – Τι κατέθεσε ο Μαρινάκης στο Εφετείο.

*«Βλέπει» Τάνκοβιτς – Ο Καρέρα σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον Σουηδό εξτρέμ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Καμπανάκι για Παουλίνιο.

* Το παλεύει – Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Καγκάβα, ο οποίος όμως δείχνει να έχει άλλες προτιμήσεις.

Exit mobile version