ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Άνεμος»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τον Ολυμπιακό και τους έως τώρα πρωταγωνιστές του.

sportime
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τον Ολυμπιακό και τους έως τώρα πρωταγωνιστές του.

* Άνεμος: Αήττητος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς στο Καραϊσκάκη, όλα τα λεφτά φέτος οι Βαλμπουενά, Ποντένσε και Γκιλιέρμε. Οι αριθμοί του Πορτογάλου προπονητή, που «κυνηγάει» τον Μπάγεβιτς.

* «Βάλε με μέσα»: Ο Χουάν Χοσέ Περέα, με τις εμφανίσερις και το πάθος που βγάζει, θέτει υποψηφιότητα για βασικός στο ντέρμπι. Οι πιθανότητες για Σένκεφελντ και Μπεκ – Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στον ουρανό του ΟΑΚΑ, δίπλα στον Παύλο! Όλο το πρόγραμμα του μεγάλου τουρνουά μνήμης και τιμής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (20/9)

* Συνταγή επιτυχίας: Με 3-5-2 και Τσιγκρίνσκι, Μάνταλο βασικούς, η ΑΕΚ στοχεύει στην 4η σερί νίκη στο Αγρίνιο. «Φτιαγμένος» ο κόσμος της Ένωσης, γεμίζει τη Θύρα 3. Βέρντε: Καταπληκτικός ο Κωστένογλου.

* Άρης: Βολές Καρυπίδη σε Περέιρα και Γραμμένο για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

* ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Ελ Καντουρί εν όψει Άρη. Τι συμβαίνει με Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ. Απαντήσεις Γκαγκάτση για το VAR. Άρθρο-ανάλυση: Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για το… κάτι νέο που έφερε ο Φερέιρα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Sportime

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version