ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Από μπαμ σε μπαμ»

Διαβάστε σήμερα (15/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα το νέο ενδιαφέρον που δείχνει ο Ολυμπιακός για τον Μπουφάλ. *Από μπαμ σε μπαμ – Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Σαουθάμπτον για τον Σοφιάν Μπουφάλ – Ο μάνατζερ του βρέθηκε στην Αθήνα, λένε οι Άγγλοι – Η μεγάλη...

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Διαβάστε σήμερα (15/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα το νέο ενδιαφέρον που δείχνει ο Ολυμπιακός για τον Μπουφάλ.

*Από μπαμ σε μπαμ – Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Σαουθάμπτον για τον Σοφιάν Μπουφάλ – Ο μάνατζερ του βρέθηκε στην Αθήνα, λένε οι Άγγλοι – Η μεγάλη επιστροφή του Ζοσέ Σα – Πλησιάζει και ο Ματέους Ρέις.

*Ραντεβού με την ιστορία – Ο ΠΑΟΚ θέλει να «ταρακουνήσει» την Ευρώπη, αποκλείοντας τη Μπενφίκα – Οι σκέψεις του Φερέιρα για το μεγάλο αποψινό ματς – Γ. Μανωλίδης: Μία ζαριά και μία υπέρβαση καλή – Ν. Τοσκίτσης: Χωρίς άγχος για το θαύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (15/9)

*Δικός της ο Γκαρσία – Παίκτης της ΑΕΚ ο 23χρονος εξτρέμ – Γιατί προτίμησε την «Ένωση» – Όλα ανοιχτά για Βέρντερ και Σπέτσια. Τ. Καπετανάκος: Σκούπα και φαράσι.

*Τα «φάουλ» του Πογιάτος – Ανάλυση των λαθών του κόουτς του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη – Έρχεται σήμερα ο Αντονίτο, λένε οι Ισπανοί – Ανακοινώθηκε από τη Σερίφ ο Κολοβός και από τον Απόλλωνα ο Κότσαρης.

Exit mobile version