ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Αρειανάρα»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (5/1) το πρωτοσέλιδο του Sportime, μετά τη μεγάλη νίκη του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 4-2. *Αρειανάρα – Οι «κίτρινοι» έκαναν την απόλυτη εμφάνιση, νίκησαν με ανατροπή στο ντέρμπι τον ΠΑΟΚ και του έσπασαν το αήττητο που κρατούσε από τον Μάρτιο του 2018 – Δεν υστέρησε κανείς από τους θριαμβευτές, σκόρερ...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Αρειανάρα»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (5/1) το πρωτοσέλιδο του Sportime, μετά τη μεγάλη νίκη του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 4-2.

*Αρειανάρα – Οι «κίτρινοι» έκαναν την απόλυτη εμφάνιση, νίκησαν με ανατροπή στο ντέρμπι τον ΠΑΟΚ και του έσπασαν το αήττητο που κρατούσε από τον Μάρτιο του 2018 – Δεν υστέρησε κανείς από τους θριαμβευτές, σκόρερ οι Λάρσον, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα – Μοίρασε συγχαρητήρια και πριν ο Καρυπίδης.

*Γ. Χωριανόπουλος – Η λίγκα έχε ανάγκη τον Άρη – Αλ. Κωτάκης: Κατάπιε τον ΠΑΟΚ – Ν. Τοσκίτσης: Άγιος Βασίλης… Ζίβκοβιτς.

*Μεγάλη ευθύνη στα δύο γκολ από τον Ζίβκοβιτς – Στα 51 παιχνίδια σταμάτησε το σερί του ΠΑΟΚ – Ευρωπαϊκή διαιτησία από τον Παπαπέτρου, που έδωσε ρεσιτάλ, όπως και οι βοηθοί, Πετρόπουλος, Απτοσόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (5/1)

*Ντέρμπι αποδείξεων – Ο Ολυμπιακός με νίκη ανεβαίνει στην κορυφή, ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει πως μπορεί ψηλότερα από τη θέση του είναι – Πλάνο με Βαλμπουενά – Μαρτίνς: «Απαιτούμε διαφάνεια» – Ενδεκάδα με Ζαχίντ – Μήνυμα σε Κολοβό που έμεινε εκτός.

*Δ. Μαργωμένος: Στο γήπεδο – Αντ. Τσιράκης: Σημαντικό γιατί…

*Έχει δουλειά – Η ΑΕΚ χωρίς Ολιβέιρα, Γαλανόπουλο οφείλει να κερδίσει – Για βασικό ο Σαμπανάτζοβιτς, επαφές για μεταγραφές ο Ίβιτς.

*Τραυματίστηκε ο Μιλουτίνοφ – Θρίαμβος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις γυναίκες (81-51) – Ήττα από το Παγκράτι για την αναπτυξιακή ομάδα στην Α2.

*Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Βλέπει 6άδα.

*ΟΦΗ – Βόλος 1-2: Ο καλύτερος έχασε.

Exit mobile version