ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Χτυπάει παντού»

Διαβάστε όσα αναφέρει σήμερα (8/7) η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει σαν κεντρικό θέμα την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά όσα αναφέρει το Sportime: Χτυπάει παντού. Όπως αποκάλυψε το sportime.gr, ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Αργεντινός πάει δανεικός στον Άρη. Οι Πειραιώτες...

Sportime
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε όσα αναφέρει σήμερα (8/7) η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει σαν κεντρικό θέμα την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Sportime:

Χτυπάει παντού. Όπως αποκάλυψε το sportime.gr, ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Αργεντινός πάει δανεικός στον Άρη.

Οι Πειραιώτες δεν αφήνουν καμία μεταγραφική ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Μαρτίνς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Ανακοινώθηκε ο Κρίστινσον. Επιμένουν οι Σέρβοι για Πέτροβιτς. Γερ.Μανωλίδης: Ματέο για… υπεραξία!

Άρης-Ολυμπιακό; 19:15 Novasports2. Στο «Βικελίδης» οι «ερυθρόλευκοι» με διπλό στόχο: διατήρηση αήττητου και ενεργοποίηση παικτών. Πολλοί βασικοί εκτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοσέλιδα για την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΑΕΚ-ΟΦΗ 21:30 Novasports1. Η ΑΕΚ «καίγεται» για νίκη κόντρα στον επικίνδυνο ΟΦΗ, για να συνεχίσει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκαθάρισε ο Μάσιμο Καρέρα ότι δεν γυρίζει στην Σπαρτάκ Μόσχας, κόντρα σε όσα υποστήριξαν ρωσικά ΜΜε. Γαλανόπουλος από τη νέα σεζόν, σοβαρός τραυματισμός για Σαρδέλη.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21:00 PAOK TV: Με την πλάτη στον τοίχο.  Δίχων περιθώρια για στραβοπάτημα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Επιστρέφει ο Βιεϊρίνια στο «Δικέφαλο». Χωρίς Κουρμπέλη οι φιλοξενούμενοι.

«Θα» έχει ενδιαφέρον: Στο τριφύλλι χτίζουν κάτι διαφορετικό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το Sportime αναλύει. Ν.Μπουρλάκης: Ο Παναθηναϊκός σε μία μεγάλη πρόκληση.

Ολυμπιακός: Ψυχραιμία. Παρά το φημολογούμενο «μπάσιμο» της Ρεάλ για Σλούκα στο λιμάνι δεν ταράζονται.

Δυναστεία: Έβδομος σερί τίτλος για τον Ολυμπιακό στην Α1 Πόλο Γυναικών.

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Χτυπάει παντού»

 

 

Exit mobile version