ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Διπλή μάχη»

Διαβάστε σήμερα (12/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime που έχει ως πρώτο θέμα φυσικά, τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. *Διπλή Μάχη – ΑΕΚ και Ολυμπιακός διεκδικούν απόψε (εκτός νέου… απροόπτου) το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ παράλληλα… σφάζονται για χάρη του Λιβάι Γκαρσία. *Τι σκέφτεται ο Μαρτίνς – Ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ –...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Διπλή μάχη»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (12/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime που έχει ως πρώτο θέμα φυσικά, τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

*Διπλή Μάχη – ΑΕΚ και Ολυμπιακός διεκδικούν απόψε (εκτός νέου… απροόπτου) το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ παράλληλα… σφάζονται για χάρη του Λιβάι Γκαρσία.

*Τι σκέφτεται ο Μαρτίνς – Ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ – Με σφιχτό πλάνο ο Καρέρα – Ταξίδεψε στη Θεσσαλία ο Μελισσανίδης – Κίνηση της «Ένωσης» για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή – Γιατί και πως οι Πειραιώτες απέκτησαν προβάδισμα για τον εξτρέμ της Μπεϊτάρ.

*Τζόλης ξανά και ξανά – Με υπέροχο γκολ, ο νεαρός άσος χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ στη πρεμιέρα της Super League – Μπορούσε μεγαλύτερο σκορ ο «Δικέφαλος», κράτησε δυνάμεις για Μπενφίκα – Στη Θεσσαλονίκη ο Νίλσεν Περέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (12/9)

*Ρίσκο με Χουανκάρ – Πάει για βασικός ο Ισπανός αμυντικός με Αστέρα – Παναθηναϊκός TV και τυπικά – Όλες οι λεπτομέρειες – Δανεικός στη Σερίφ ο Κολοβός.

*Ήρθε το… θηρίο – Ο Γιαν Εμβιλά έφτασε στη χώρα μας για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» – Ο Ολυμπιακός μιλάει με Μπενφίκα για τον Τόμας Ταβάρες.

*Ανατρεπτικός – Μέσα σε 16 λεπτά και όταν έπαιξε ορθολογικά, ο Άρης έφερε τούμπα το ματς με τη Λαμία – Λόπεθ, Γκάμα και Μπερτόγλιο τα γκολ των νικητών, το σκορ είχε ανοίξει ο Ρόμανιτς (πέναλτι), με το παρθενικό του τέρμα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Exit mobile version