ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Εδώ θα μείνεις»

Δείτε τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Εδώ θα μείνεις»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (19/1) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που αποκαλύπτει τις επαφές της ΑΕΚ με τον Χουλτ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

*Εδώ να μείνειςΗ ΑΕΚ θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ και έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του Σουηδού αριστερού μπακ – Θ. Καρβουνιάρης: Το αύριο, πιο σημαντικό από το σήμερα.

*ΑΕΚ – ΑΕΛ 17:15 NS2 – O 29χρονος αμυντικός είναι μία από τις πολλές απουσίες της «Ενωσης» πριν τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΛ – Αισιοδοξία ότι θα «κλείσει» ο Τάνκοβιτς.

*Σπίτι του – Πάτησε Αθήνα ο Νίκος Ζήσης, φόρεσε ξανά το κιτρινόμαυρο κασκόλ και δήλωσε έτοιμος να δώσει τα πάντα για την ομάδα της καρδιάς του, η οποία νίκησε τον Ηφαιστο (74-68) φτάνοντας τις 11 διαδοχικές νίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (19/1)

*ΞάνθηΠαναθηναϊκός 15:00 ERTS – Νίκη τετράδας – Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην Ξάνθη το τρίποντο που υπό προϋποθέσεις θα τον πάει ψηλότερα στη βαθμολογία από κάθε άλλη φορά φέτος. Τι γίνεται με τα «πάρε-δώσε» – Αντ. Τσιράκης: Ώρα για το παραπάνω.

*Ολυμπιακός – Άρης: Έχουν… επιχειρήματα – 19:30 NS1 – Δυνατή κόντρα στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να θέλει να κρατήσει την πρωτιά και τον Άρη να κάνει άλλη μία «ζημιά». Μιλάει με Ντιζόν ο Μπενζιά. Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων – Δ. Μαργωμένος: Αρχίζουν τα καλά…

*ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 18:00 PAOK TV – Αποφασισμένος – Λαβωμένος μεν, πεισμωμένος δε, ο ΠΑΟΚ εν όψει Αστέρα Τρίπολης. Το who is who του Ράφα Σοάρες, του μπακ που βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας – Ν. Τοσκίτσης: Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

*Πανιώνιος – ΟΦΗ 1-2: «Δάγκωμα» 6άδας, Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Από το ολότελα.

*Ατρόμητος – Βόλος 17:15 ΕΡΤS – Η έδρα… χάνει.

*Προμηθέας – Παναθηναϊκός 19:15 ΕΡΤS: Δύσκολη αποστολή – Πήραν ανάσα ΠΑΟΚ και Άρης στη Α1, η… αποπνικτική νίκη του Ολυμπιακού Β’ στην Α2.

*Φαινόμενο: Ντεμπούτο Χάαλαντ στην Ντόρτμουντ με χατ τρικ.

*Βόλεϊ – «Τριφύλλι» από τα παλιά στη Volley League, υπέταξε τον ΠΑΟΚ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version