ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Επ’ ώμου… ΑΜΡ»

Δείτε τι αναφέρει σήμερα η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει σαν κεντρικό θέμα το «φλερτ» Ουάρντα-Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι αναφέρει η Έντυπη Έκδοση του Sportime: Επ’ ώμου… ΑΜΡ. Ο Ουάρντα προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γεράσιμου Μανωλίδη και του Sportime. Τι λέει η ΠΑΕ. Ατυχία, μεγάλη. Το Sportime έφερε στο...

Sportime
Sportime
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δείτε τι αναφέρει σήμερα η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει σαν κεντρικό θέμα το «φλερτ» Ουάρντα-Παναθηναϊκού.

Διαβάστε τι αναφέρει η Έντυπη Έκδοση του Sportime:

Επ’ ώμου… ΑΜΡ. Ο Ουάρντα προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γεράσιμου Μανωλίδη και του Sportime. Τι λέει η ΠΑΕ. Ατυχία, μεγάλη. Το Sportime έφερε στο φως το σοβαρό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει ο Λούκας Βιγαφάνες και θα τον κρατήσει εκτός για καιρό. Ναι! Ο Σένκεφελντ απάντησε θετικά στην πρόταση των «πρασίνων» για νέο συμβόλαιο ως το 2023. Δεύτερη σημαντική παραμονή μετά από αυτή του Μακέντα.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Φουλάρει για τον Εμβιλά. Ο Ολυμπιακός συζητάει με την Σεντ Ετιέν και τον 30χρονο μέσο, με το κλίμα να είναι καλό. Γιατί ο Ζοσέ Ανιγκό είναι άνθρωπος-κλειδί. Κουβέντα με τους «στεφανουά» και για Τράουκο. Ως αύριο στην Αθήνα ο Πέπε Ροντρίγκες. Πιο κοντά σε Γκάρι Ροντρίγκες. Η αποκάλυψη του Γαβαλά για ΟΑΚΑ και ΕΠΟ. Αλ.Χρηστάκος: Ηταν ένα… ψέμα!

Κληρώνει για τα’ αστέρια. Μαθαίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ τον αντίπαλό του στον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιμένει η Φενέρ για Λημνιό. Γιατί ο Σβαμπ αποτελεί μεταγραφή-εγγύηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Τα δίνει όλα για τον Μάρκο. Η ΑΕΚ ανοίγει άμεσα την υπόθεση του Λιβάια προκειμένου να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο. Ο AGENT GREEK παραθέτει ψίθυρους και φήμες για τον Κροάτη. Σειρά θα πάρει μετά ο Ολιβέιρα. Παραμένει ανοικτό του Αλμπάνη. Όλες οι αντιδράσεις για την αναβολή του τελικού.

Φιλικό στο… όριο. Ο Αρης νίκησε δύσκολα 1-0 την ΑΕΛ, με γκολ του Μαντσίνι.

Πώς η ΕΟΚ δημιουργεί τεράστια προβλήματα στο ελληνικό μπάσκετ. Ν.Μπουρλάκης: Ο Βασιλακόπουλος είναι υπόλογος.
Δύσκολη σειρά. Κόντρα στους Χιτ αρχίζουν (01:30-CS4) ο Γιάννης και οι Μπακς τους ημιτελικούς της Ανατολής.

Διαβάστε σήμερα στο Sportime:

Exit mobile version