ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Έρχεται ο Εμβιλά»

Διαβάστε σήμερα (8/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως βασικό θέμα την περίπτωση του Εμβιλά. *Έρχεται ο Εμβιλά – Τελειώνει και με τη Σεντ Ετιέν ο Ολυμπιακός και ολοκληρώνει άμεσα μία σούπερ μεταγραφή – Ανακοινώθηκε και έπιασε δουλειά ο Πέπε – Παζάρια για Ματέους Ρέις – Σενάρια από Πορτογαλία για Ακούνια –...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Έρχεται ο Εμβιλά»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (8/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως βασικό θέμα την περίπτωση του Εμβιλά.

*Έρχεται ο Εμβιλά – Τελειώνει και με τη Σεντ Ετιέν ο Ολυμπιακός και ολοκληρώνει άμεσα μία σούπερ μεταγραφή – Ανακοινώθηκε και έπιασε δουλειά ο Πέπε – Παζάρια για Ματέους Ρέις – Σενάρια από Πορτογαλία για Ακούνια – Οι Ισραηλινοί γράφουν για Λιβάι Γκαρσία – Οι εξελίξεις με Μπενφίκα και Σεμέδο.

*Back to… back – Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Νορβηγό Νίλσεν Περέιρα και τον Ελβετό Σαϊντί Γιάνκο – Υπέγραψε ο Ζίβκοβιτς – Φουλάρει τώρα για τερματοφύλακα και φορ – Ενστάσεις για τη νέα Τούμπα.

*«Γερμανός» – Στην Κολωνία ο Λημνιός αντί 3 εκατ. ευρώ – Ο Agent Greek αποκαλύπτει ότι έρχονται άλλες πωλήσεις στον «Δικέφαλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (8/9)

*Περιμένει – Η Λεγάνες θέλει τον Μπακάκη εν αναμονή πρότασης στην ΑΕΚ – Επένδυση με τον 19χρονο μπακ Ραντόνια από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Θα το παλέψει για Γκαρσία στα εξτρέμ – Επιμένουν οι Ιταλοί για Βέρντε και Σπέτσια – Ο Παρράς και η ελληνική αγορά – Θ. Καρβουνιάρης: Για όλα υπάρχουν λύσεις.

*Παγίδες – Γιατί το ξεκίνημα είναι ζόρικο για τον Παναθηναϊκό, που πάει στην Τρίπολη χωρίς Βιγιαφάνες και Αϊτόρ – «Τρέλα» για τις νέες φανέλες.

*Για το θαύμα – Οι Μπακς, με τον Γιάννη αμφίβολο, θα προσπαθήσουν να μείνουν ζωντανοί στη σειρά με το Μαϊάμι (1:30, CS4).

*Πάλεψε – Η Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στο «μεγαθήριο» Σερένα Γουίλιαμς και είπε «αντίο» στο US Open.

Exit mobile version